Live Stream Online Bravo, ai stil! - Ediția de joi, 20 august - VIDEO

Author: Bianca Hriscu
Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu, juriul emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities
Sursa: Captură KANAL D

Pasionații de modă vor putea urmări o redifuzare a emisiunii Bravo, ai stil!, la Kanal D. Ediția din 20 august 2020 poate fi urmărită prin Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.

Bravo, ai stil! este cea mai urmărită emisiune cu și despre modă. Show-ul de succes aduce în fața telespectatorilor cele mai noi tendințe în materie de fashion, iar jurații sunt pregătiți pentru a taxa chiar și cele mai mici greșeli legate de asocierea diferitelor piese vestimentare. Acum, în cursa pentru titlul de "Cea mai stilata femeie din Romania", dar și pentru premiul în valoare de 100.000

de lei se află mai multe vedete din showbiz.

Vezi Online Video emisiunea Bravo, ai stil! Live pe Kanal D

Cei care își doresc să vadă show-ul Bravo, ai stil!, dar nu se află în fața televizorului, trebuie să știe că pot face acest lucru chiar și de pe telefon, laptop sau tabletă. Cea mai iubită emisiune de fashion este doar la un click distanță, aceasta putând fi urmărită și Online, live pe Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

Citeste si: Nu ratati continuarea celei mai frumoase competitii, Bravo, ai stil! Celebrities, incepand din 29 august, de la ora 22:00, la Kanal D!

Fanii emisiunii vor putea revedea în ediția de joi, 20 august, cele mai intense momente de la  "Bravo, ai sti! Celebrities". Prin intermediul imaginilor care vor fi redifuzate, cei care vor urmări emisiunea își vor putea face o idee despre felul în care concurentele au evoluat de-a lungul show-ului.

Vor fi aduse în fața publicului cele mai îndrăznețe ținute, cele mai amuzante replici, dar și criticile dure venite din partea jurațior. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Când revine Bravo, ai stil! Celebrities pe micile ecrane?

După ce o perioadă de timp filmările pentru Bravo, ai stil! Celebrities au fost întrerupte, totul din cauza pandemiei de coronavirus, emisiunea revine pe micile ecrane cu ediții noi.

Începând cu data de 29 august, emisiunea va intra din nou în casele telespectatorilor, urmând să fie difuzată de miercuri până sâmbătă, începând cu ora 22:00. Astfel, fanii emisiunii vor putea vedea ce alegeri vestimentare au făcut vedetele lor preferate.

Citeste si: „Bravo, ai stil! Celebrities” REVINE cu noi editii, la Kanal D! Cand va putea fi urmarita emisiunea!

Nu doar concurentele rămase în competiție sunt nerăbdătoare ca emisiunea să înceapă, ci și prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, dar și jurații Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu.

„Suntem foarte bucurosi sa revenim in casele telespectatorilor, ne-a fost foarte dor de publicul nostru, de concurente, de echipa minunata de la" Bravo, ai stil! Celebrities". Este clar ca toamna aceasta se numara tinutele cele mai inspirate! Suntem plini de energie si gata sa va oferim un adevarat spectacol si cele mai interesante si utile sfaturi stilistice. Concurentele noastre sunt minunate si extrem de ambitioase, asadar se anunta o lupta plina de surprize!”, a spus Ilinca Vandici.

Citeste si: Oana Radu și iubitul ei, Cătălin, s-au cununat civil! „Mă mărit!”