Live Stream Online Bravo ai Stil - Ediția de joi, 26 noiembrie - VIDEO. Jurații au desființat total ținuta uneia dintre concurente

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 26 nov 2020, 20:15

O nouă ediție incendiară a emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities" începe la Kanal D, de la ora 23:00. Aceasta poate fi urmărită și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

În această seară, de la ora 23:00, la Kanal D, începe o nouă ediție Bravo, ai stil! Celebrities. Urmărește emisiunea și Live Video Online pe www.kanald.ro

Emoții mari, tensiune și foarte mult suspans, așa ar putea fi rezumată ediția de astăzi a emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities".

Vezi Online Video emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" Live pe Kanal D

Indragita emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities"  este difuzată la Kanal D de miercuri până vineri, începând cu ora 23:00, iar sâmbătă, de la ora 20:00 si prezinta pas cu pas evolutia concurentelor aflate în cursa pentru marele premiu, în valoare de 100.000 de lei și pentru titlul de cea mai stilată femeie din România.

Dacă vrei să vezi emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities"  din această seară, atunci o poți urmări fie din fața televizorului, fie pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Emisiunea este difuzată și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.   

Jurații au desființat total ținuta uneia dintre concurente

Juratii de la “Bravo, ai stil! Celebrities” îsi doresc foarte mult ca toatele tinerele care ajung sub atenta lor observatie sa primeasca un feedback corect, din care acestea sa aiba de invatat, la fel ca si cei din fata micului ecran. 

In editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata la ora 23:00, la Kanal D, tinuta unei concurente a fost desfiintata.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Raluca Bădulescu:" Cu o ținută de genul ăsta, să nu ne inviți nicăieri, nici să nu ne saluți."

Acestia sunt de multe ori pusi in situatia de a fi neiertatori cu tinutele concurentelor, tocmai pentru ca isi iau misiunea de membri ai Juriului emisiunii in serios.

Emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" poate fi urmărită atât pe Kanal D, cat si online, live pe Kanal D, accesând  pagina oficiala de LIVE STREAM.

 

 

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.