Live Stream Online Bravo ai Stil - Ediția de miercuri, 16 decembrie - VIDEO. Ultima săptămână, noi confruntări!

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 16 dec 2020, 20:00

O nouă ediție incendiară a emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities" începe la Kanal D, de la ora 23:00. Aceasta poate fi urmărită și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

În această seară, de la ora 23:00, la Kanal D, începe o nouă ediție Bravo, ai stil! Celebrities. Urmărește emisiunea și Live Video Online pe  www.kanald.ro

Vezi Online Video emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" Live pe Kanal D

Emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este urmărită de o mulțime de persoane.

Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Emisiunea"Bravo, ai stil! Celebrities" este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

Indragita emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" este difuzată la Kanal D de miercuri până vineri, începând cu ora 23:00, iar sâmbătă, de la ora 20:00 si prezinta pas cu pas evolutia concurentelor aflate în cursa pentru marele premiu, în valoare de 100.000

de lei și pentru titlul de cea mai stilată femeie din România

Editia "Bravo, ai stil! Celebrities" din 16 decembrie

Emoții mari, tensiune și foarte mult suspans, așa ar putea fi rezumată ediția de astăzi a emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities". Lupta este din ce în ce mai strânsă la "Bravo, ai stil! Celebrities", astfel că vedetele rămase în competiție știu că acum este momentul să îi impresioneze pe jurați.

Juratii de la “Bravo, ai stil! Celebrities” îsi doresc foarte mult ca toatele tinerele care ajung sub atenta lor observatie sa primeasca un feedback corect, din care acestea sa aiba de invatat, la fel ca si cei din fata micului ecran.

Alegerile lor vestimentare sunt analizate minutios de catre cei trei jurați și pentru a obține calificativul „Bravo, ai stil!”, totul trebuie să fie cat mai aproape de perfectiune.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Pe cine susține Pepe în Marea Finală „Bravo, ai stil! Celebrities”? Și-a îndemnat susținătorii să o voteze

Acestia sunt de multe ori pusi in situatia de a fi neiertatori cu tinutele concurentelor, tocmai pentru ca isi iau misiunea de membri ai Juriului emisiunii in serios.

Emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" poate fi urmărită atât pe Kanal D, cat si online, live pe Kanal D, accesând  pagina oficiala de LIVE STREAM.