Live Stream Online Bravo ai Stil - Ediția de miercuri, 25 noiembrie - VIDEO. Andreea Tonciu le declară razboi concurentelor

Author: Diana Tilă
Actualizat: 25 nov 2020, 20:00
Lupta devine din ce in ce mai dura in cadrul competitiei, iar Andreea Tonciu a inteles ca e momentul sa se mobilizeze si sa dea totul pentru a ajunge in marea finala, mult ravnita.

O nouă ediție incendiară a emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities" începe la Kanal D, de la ora 23:00. Aceasta poate fi urmărită și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Indragita emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" este difuzată la Kanal D de miercuri până vineri, începând cu ora 23:00, iar sâmbătă, de la ora 20:00 si prezinta pas cu pas evolutia concurentelor aflate în cursa pentru marele premiu, în valoare de 100.000 de lei și pentru titlul de cea mai stilată femeie din România.

Vezi Online Video emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" Live pe Kanal D

Emoții mari, tensiune și foarte mult suspans, așa ar putea fi rezumată ediția de astăzi a emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities". Este vorba despre o ediție concept în care concurentele vor trebui să dovedească că știu totul despre modă și stil, dar și că pot ieși din zona de confort și că sunt capabile să facă spectacol prin ținutele pe care le îmbracă.

Emisiunea de fashion "Bravo, ai stil! Celebrities" a reușit să le pună la mare încercare pe concurentele care au acceptat să facă parte din această competiție.

Alegerile lor vestimentare sunt analizate minutios de catre cei trei jurați și pentru a obține calificativul „Bravo, ai stil!”, totul trebuie să fie cat mai aproape de perfectiune.

Dacă vrei să vezi emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities"  din această seară, atunci o poți urmări fie din fața televizorului, fie pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. Emisiunea este difuzată și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.   

Andreea Tonciu le declară război celorlalte concurente

În ediția din această seară a emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities" se vor încinge din nou spiritele. Cea care declanseaza noi momente tensionate in cadrul show-ului de moda, este nimeni alta decat Andreea Tonciu.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Atunci când comentariile celor din jur nu sunt pe placul ei, concurenta nu ezită să își impună punctul de vedere.

"Foarte frumoasă, Ilinca! Mirobolantă! Nu am un respect față de nimeni de aici si vă rog să ștergeți cu mine pe jos.", spune Andreea Tonciu.

Emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" poate fi urmărită atât pe Kanal D, cat si online, live pe Kanal D, accesând  pagina oficiala de LIVE STREAM.