Live Stream Online Bravo ai Stil - Ediția de sâmbătă, 19 decembrie - VIDEO. Lacrimi și nervi, înainte de aflarea marii câștigătoare

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 19 dec 2020, 18:00

O nouă ediție incendiară a emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities" începe la Kanal D, de la ora 20:00. Aceasta poate fi urmărită și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Show-ul "Bravo, ai stil! Celebrities" face furori printre pasionatii de fashion. Tinutele vestimentare ale concurentelor, care au acceptat provocarea și au venit să demonstreze că știu totul despre stil, sunt analizate cu minutiozitate de cei trei jurați, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu.

Vezi Online Video emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" Live pe Kanal D

Emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este urmărită de o mulțime de persoane.

Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online.

Dacă nu ești în fața televizorului, dar vrei să vezi ce ținute au ales să poarte concurentele de la "Bravo, ai stil! Celebrities", atunci poți urmări emisiunea și de pe telefon, laptop sau tabletă. Cel mai iubit show dedicat modei este difuzat acum și online, live pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.

Editia din 19 decembrie-FINALA "Bravo, ai stil! Celebrities"

Emotii mari pentru cele sase concurente "Bravo, ai stil! Celebrities" in Marea Finala. Concurentele au pregatit momente de exceptie pentru telespectatori si fanii care le sustin si nu vor lipsi elementele-surpriza! 

După luni de zile de competiție, în care au demonstrat că își merită locul în concurs și s-au duelat stilistic, indraznețele concurente mai au de parcurs un singur pas până la Marea Finală, care își va desemna, în direct, în urma voturilor telespectatorilor, câștigătoarea.

Citeste si: ASTAZI in MAREA FINALA "Bravo, ai stil! Celebrities!": IMAGINI in premiera cu cele sase concurente

Cea care va fi încoronată cea mai stilată femeie din România, va întra în posesia marelui premiu de 100.000 de lei, intr-o Finală cu totul specială care se va desfășura pe parcursul a patru ore de emisie.  În lupta pentru titlul de cea mai stilată femeie concurentele se folosesc de orice armă pe care o au la dispoziție. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce vor avea de spus jurati cu privire la outfitul concurentelor si cum vor nota acestia fiecare moment, veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata la ora 20:00, la Kanal D si online, accesand  pagina oficiala de LIVE STREAM.

 

 

 

 

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.