Live Stream Online Bravo, ai stil! - Ediția de vineri, 21 august - VIDEO

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 21 aug 2020, 20:00
Ilinca Vandici, prezentatoarea Bravo, ai stil! Celebrities
Sursa: Captură KANAL D

Cea mai urmărită emisiune dedicată modei, Bravo, ai stil!, va fi redifuzată la Kanal D. Ediția de vineri, 21 august, poate fi urmărită și Live Video Online, accesând www.kanald.ro.

Emisiunea Bravo, ai stil! se adresează tuturor pasionaților de modă, celor care vor să iasă din tipare făcând cele mai interesante alegeri vestimentare. În acest sezon, la Bravo, ai stil! Celebrities, mai multe vedete se luptă pentru marele trofeu, dar și pentru premiul în valoare de 100.000 de lei pus în joc. 

Vezi Online Video emisiunea Bravo, ai stil! Live pe Kanal D

Vedetele din showbizul românesc au decis să iasă din zona de confort și să își dovedească pasiunea pentru modă și stil. Andreea Tonciu, Alexandra Ungureanu, Oana Radu sau Bianca Rus sunt doar câteva dintre concurentele care au venit în fața juraților pentru a dovedi că merită titlul de cea mai stilată femeie din România. Cei care vor să vadă ce alegeri vestimentare au făcut concurentele, dar nu pot urmări emisiunea din fața televizorului, trebuie să știe că aceasta poate fi urmărită și online, live pe Kanal D, accesând site-ul  https://www.kanald.ro/live.html.  

În ediția de vineri, 21 august, telespectatorii vor putea urmări o selecție a celor mai bune momente de la "Bravo, ai sti! Celebrities". Cele mai bune ținute, cele mai puțin inspirate alegeri vestimentare, momentele amuzante, dar și replicile acide dintre concurente, toate îi vor ajuta pe cei de acasă să își reamintească parcursul fiecărei vedete în cadrul competiției. 

Citeste si: Nu ratati continuarea celei mai frumoase competitii, Bravo, ai stil! Celebrities, incepand din 29 august, de la ora 22:00, la Kanal D!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Când vor fi difuzate edițiile noi Bravo, ai stil! Celebrities? 

Așteptarea a luat sfârșit pentru persoanele care își doreau să vadă noile ediții ale emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities. După o perioadă de pauză, concurentele sunt pregătite să vină în fața juraților, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu, cu cele mai bune ținute, încercând să obțină calificative cât mai mari și să fie cu un pas mai aproape de marele premiu.

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, a declarat că este nerăbdătoare ca show-ul de televiziune să intre din nou în casele românilor, urmând ca acest lucru să se întâmple începând cu data de 29 august. Emisiunea va fi difuzată de miercuri până sâmbătă, începând cu ora 22:00.  

Citeste si: „Bravo, ai stil! Celebrities” REVINE cu noi editii, la Kanal D! Cand va putea fi urmarita emisiunea!

„Suntem foarte bucurosi sa revenim in casele telespectatorilor, ne-a fost foarte dor de publicul nostru, de concurente, de echipa minunata de la" Bravo, ai stil! Celebrities". Este clar ca toamna aceasta se numara tinutele cele mai inspirate! Suntem plini de energie si gata sa va oferim un adevarat spectacol si cele mai interesante si utile sfaturi stilistice. Concurentele noastre sunt minunate si extrem de ambitioase, asadar se anunta o lupta plina de surprize!”, a spus  Ilinca Vandici.

Citeste si: BEST OF// Fanii “Bravo, ai stil! Celebrities” vor putea revedea cele mai intense si reprezentative momente ale show-ului preferat, din 22 iulie, la Kanal D!