Live Stream Online Bravo ai Stil - Ediția de vineri, 27 noiembrie - VIDEO. Andreea Tonciu se dezbracă în fața tuturor

Author: Diana Tilă
Actualizat: 27 nov 2020, 20:00

O nouă ediție incendiară a emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities" începe la Kanal D, de la ora 23:00. Aceasta poate fi urmărită și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

În această seară, de la ora 23:00, la Kanal D, începe o nouă ediție Bravo, ai stil! Celebrities. Urmărește emisiunea și Live Video Online pe www.kanald.ro

Vezi Online Video emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" Live pe Kanal D

Dacă vrei să vezi emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities"  din această seară, atunci o poți urmări fie din fața televizorului, fie pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Emisiunea este difuzată și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.

Lupta este din ce în ce mai strânsă la "Bravo, ai stil! Celebrities", astfel că vedetele rămase în competiție știu că acum este momentul să îi impresioneze pe jurați. La finalul ediției concept de sâmbătă, una dintre concurentele care aspiră la titlul de cea mai stilată femeie din Româna va părăsi emisiunea, astfel că emoțiile sunt foarte mari.

Andreea Tonciu se dezbracă în fața tuturor

Indragita emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities"  prezinta pas cu pas evolutia concurentelor aflate în cursa pentru marele premiu, în valoare de 100.000 de lei și pentru titlul de cea mai stilată femeie din România.

"Bravo, ai stil! Celebrities" a reușit să le pună la mare încercare pe concurentele care au acceptat să facă parte din această competiție.

Alegerile lor vestimentare sunt analizate în detaliu de jurați și pentru a obține calificativul „Bravo, ai stil!”, totul trebuie să fie perfect.

"Daca ieri mi-ati placut toate, astazi maxim doua sau trei", a maturisit Raluca Badulescu.

Atunci când comentariile juraților nu sunt pe placul lor, concurentele nu ezită să își impună punctul de vedere. Această atitudine îl va scoate din minți pe Maurice Munteanu în ediția de astăzi a emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

In editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata la ora 23:00, la Kanal D, Andreea Tonciu se dezbracă în fața tuturor.

"Mă duc să-mi dau pantalonii jos și defilez doar cu ei", a spus Andreea Tonciu.

Emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" poate fi urmărită atât pe Kanal D, cat si online, live pe Kanal D, accesând  pagina oficiala de LIVE STREAM.