Live Stream online In cautarea adevarului - editia de joi, 10 septembrie - In vremurile cele mai grele, pierderea sperantei duce la dezastru - VIDEO

Author: Luiza Stama
Actualizat: 10 sep 2020, 13:19
In cautarea adevarului, Ernest

"In cautarea adevarului", emisiunea care iti aduce povesti inspirate din realitate, vine si astazi la Kanal D, incepand cu ora 13:00. Editia de astazi, 10 septembrie, poate fi urmarita prin Live Video online pe site-ul www.kanald.ro.

Astazi, 10 septembrie,  "In cautarea adevarului" aduce in fata dumneavoastra o poveste cutremuratoare! O familie obisnuita, in vremurile cele mai grele pe care le traim cu totii, intra intr-un impas periculos. Cand parintii nu mai au ce sa puna pe masa pentru copii, disperarea ii face sa ia decizii dezastruoase. Unde duce pierderea sperantei?

Vezi online video emisiunea In cautarea adevarului, pe Kanal D

Familia Munteanu formata din Elena, Mihai si doi copii Nicole si David trec prin momente grele: un singur salariu in casa si 4 guri de hranit. Mihai era ospatar, iar restaurantul la care lucra s-a inchis si a ramas fara job. Elena (30 ani) lucreaza ca menajera, are cateva familii care o solicita o data sau de doua ori pe saptamana. Nu sunt foarte multi bani castigati. Cei 2 copii (7 si 11 ani) au si ei nevoile lor: Nicole vrea laptop, iar David bicicleta.

Elena are si ceva probleme de sanatate, e din ce in ce mai obosita si are niste crize de rinichi. E nevoita sa refuze cateva zile de munca, ceea ce inseamna bani mai putini la finalul lunii.

Elena si Mihai nu se mai inteleg! Situatia este crunta

In familie apar discutii, dupa ce Mihai a primit mai multe refuzuri de a se angaja, Mihai isi ineaca amarul in bautura.

Elena il acuza ca nu se straduieste suficient de mult sa-si gaseasca de lucru si ca lasa tot greul pe umerii ei.

Mihai se trezeste la realitate abia cand Elena ajunge la spital si el descopera ca nu are mancare pentru copii si nici bani pentru investigatiile medicale ale sotiei. Isi jura ca nu mai bea si vrea sa fie un model pentru copiii lui.

Editia In cautarea adevarului din 10 septembrie- Mihai ia o decizie uimitoare

Mihai se duce si suna la interfonul unei case foarte frumoase. Acolo locuiese tatal Elenei cu actuala sotie (mama Elenei s-a prapadit cand ea avea doar 7 ani, varsta copilului lor mic si a fost crescuta de bunici).

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Practic, Mihai si-a calcat pe mandrie si a apelat la tatal Elenei (care nu si-a mai vazut fiica de 15 ani) sa-i dea bani sa o salveze pe Elena. E disperat sa nu o piarda, iar copiii sa creasca fara mama. Elena are nevoie urgenta de un transplant de rinichi.

Elena afla ca s-a gasit un donator de rinichi si e chemata urgent la operatie.

Transplantul reuseste si femeia isi revine fericita, isi reia viata, dar il suspecteaza pe Mihai ca o minte si ii ascunde ceva.

Elena traieste un alt soc, la intoarcerea acasa

Cand ajunge acasa, de la spital, Elena vede ca baiatul ei are bicicleta, fata laptop si nu intelege de unde a reusit Mihai sa faca rost de bani. Ea crede ca sotul s-a incurcat cu prietenii de pahar si a intrat in afaceri murdare, poate chiar a furat de undeva.

Surpriza cea mai mare pentru femeie este ca tatal ei bate intr-o zi la usa, ca sa-i ceara iertare ca nu a avut grija de ea cand era mica si o roaga sa accepte sa il lase sa-si cunoasca nepotii.

Ce decizie ia Elena si ce s-a intamplat cu tatal ei, absent 15 ani din viata fiicei? De unde a aparut un donator de rinichi? Aflati astazi, accesand pagina oficiala Kanal D de Live Stream

Urmareste Kanal D live si vezi programele tale preferate.

Citeste si: Live Stream online In cautarea adevarului- editia de miercuri, 9 septembrie- Lili isi pacaleste sotul, copilul si pe ea insasi! Pana unde poate sa duca ideea unei vieti mai bune- VIDEO

Citeste si: Live Stream online In cautarea adevarului- editia de luni, 7 septembrie- Adrian pierde banii batranei la cazino- VIDEO