Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de joi, 17 decembrie - VIDEO. Oana a fost bătută cu bestialitate. Cine i-a vrut răul?

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 17 dec 2020, 11:00
Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de joi, 17decembrie

Ediția de astăzi a emisiunii "În căutarea adevărului" începe de la ora 13:00, la Kanal D. Poți urmări "În căutarea adevărului" și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.

De luni până vineri, începând cu ora 13:00, la Kanal D este difuzată emisiunea "În căutarea adevărului".  Telespectatorii află în fiecare zi povești de viață tulburătoare, iar toate au în comun un singur lucru, adevărul. Indiferent de situație, adevărul iese la iveală, oferind lecții dure celor care își propun să îl ascund.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Emisiunea „În căutarea adevărului” face parte din  programul   TV   al postului Kanal D și poate fi urmărită de luni până vineri, începând cu ora 13:00

Emisiune "In cautarea adevarului" poate fi urmarita la Kanal D, dar si online, de pe tableta, telefonul mobil sau laptop, accesand pagina oficiala Kanal D de  Live Stream.

Ernest aduce si in editia de astazi in prim plan, la emisiunea "In cautarea adevarului", o poveste de viata tulburatoare.

Editia In cautarea adevarului din 17 decembrie!

Oana si Flavius sunt doi tineri care s-au casatorit in urma cu 5 ani. Nu au copii, pentru ca Oana isi doreste foarte mult sa avanseze la locul de munca, ea lucreaza momentan ca agent vanzari și munceste foarte mult.

Flavius nu prea s-a impacat cu ideea ca sotia lui e mai tot timpul plecata, dar nici nu are cum sa o opreasca.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Lucrurile se schimba cand intr-o zi, iesind de la serviciu, Oana este talharita si batuta mar in plina strada de catre doi indivizi necunoscuti. Degeaba merge la politie, pentru ca incidentul a avut loc pe o straduta fara camere de supraveghere, asa ca nimeni nu stie nimic. Loviturile primite au distrus-o si i-au lasat urme vizibile, iar in aceasta perioada de suferinta sotul ei ii este alaturi, o ingrijeste zi lumina, este atent si mai ales panicat de ceea ce ii s-a intamplat sotiei sale.

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de marți, 15 decembrie- VIDEO. A înșelat-o și ea și-a găsit într-un final sufletul pereche

Sustinuta de colegii ei ca totul va fi bine, Oana decide sa se reintoarca la munca spre disperarea sotului, care se gandeste ca cineva i-a facut rau intentionat si acel cineva este de la locul de munca.  

Adevarul insa urmeaza sa se descopere in curand. Cum reactioneaza Oana cand afla cine ii punea pe cei doi indivizi sa o bata, ramane sa vedeti în ediția de astazi, dar mai ales ce decizii ia femeia.

Află cum se va încheia emisiunea incendiară de astăzi de la Kanal D urmărind ediția de la ora 13:00 pe Kanal D.