Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de joi, 20 mai - VIDEO O femeie primește vești de la mama ei după 20 de ani!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 20 mai 2021, 11:00
Tânăra care primește o scrisoare de la mama ei după 20 de ani
Sursa: captura video Kanal D

O nouă ediție "În căutarea adevărului" este difuzată astăzi la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

O femeie primește o scrisoare de la cea care pretinde că este mama ei biologică. Aceasta nu i-a dat niciun semn timp de 20 de ani.

În scrisoare îi spune că a fost împiedicată să ia legătura cu ea.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Femeia, bineînțeles, se simte bulversată de scrisoarea primită. Ea le cere sfatul apropiaților și i se spune că dacă ar fi fost în locul mamei sale și ea ar fi vrut să ia legătura, în cele din urmă, cu fiica ei.

"Ce vrei de la mine, vrei bani?", o întreabă, la un moment dat, bruneta pe cea care susține că este mama ei.

Povestea are multe dedesubturi, iar ea le va afla pe toate la confruntarea finală de astăzi, la care va participa și Ernest. 

Vom afla de ce a vrut femeia să o contacteze cu adevărat, ce s-a întâmplat în trecut.

Cum se va încheia această poveste care te ține cu sufletul la gură vei afla doar urmărind emisiunea "În căutarea adevărului" astăzi, de la ora 13:00!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"În căutarea adevărului", cifre mari de audiență!

Emisiunea "În căutarea adevărului", prezentată de Ernest Takacs la Kanal D este urmărită de sute de mii de telespectatori. 

De multe ori emisiunea a fost  lider absolut de audiență  pe tronsonul ei orar.

Emisiunea este inspirată din ce se întâmplă în realitate, chiar dacă cei care apar în fiecare episod sunt actori amatori.

Urmărind fiecare poveste învățăm cum să reacționăm în cazul în care suntem puși și noi în situații-limită, precum cei care apar în fiecare ediție.

"Fiind o emisiune TV nu ai cum să o faci fără un scenariu, dar toate întâmplările prezentate, într-o măsură mai mică sau mai mare, se regăsesc în viața reală, sunt probleme sau situații cu care oamenii se confruntă, ei se regăsesc în poveștile respective", declara Ernest Takacs despre "În căutarea adevărului" într-un interviu pentru Libertatea.

"În căutarea adevărului" este difuzată de luni până vineri de la ora 13:00 la Kanal D. Emisiunea este transmisă și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro. Dacă dorești să vizionezi online emisiunea, o poți face accesând, de pe smartphone, laptop sau tabletă, adresa  https://www.kanald.ro/live.html.

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de miercuri, 19 mai- VIDEO O altă poveste încâlcită de dragoste!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.