Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de joi, 22 octombrie - VIDEO. Chiriașa mamei soacre!

Autor: Andrei Ionescu
Marius se mută cu iubita în casa mamei lui
Sursa: Captură KANAL D

O nouă ediție a emisiunii "În căutarea adevărului" începe joi, la ora 13:00, la Kanal D. Emisiunea poate fi urmărită și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.

După ce miercuri, la "În căutarea adevărului" de la Kanal D, am urmărit povestea Narcisei și a lui Ciprian, astăzi vom urmări o altă poveste incendiară, plină de întorsături!

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Marius se mută, după aproape 2 ani de relație cu Oana, în casa părinților lui. Mama lui, la recomandarea cuiva, o primește în casă și pe Laura, studentă la medicină.

Problema cuplului Oana-Marius este că mama lui Marius și-o dorește ca noră pe Laura, nu pe Oana, așa că pune la cale un plan prin care să îl convingă pe băiatul ei să se despartă de Oana.

O laudă mereu pe Laura de față cu fiul ei, că e harnică și cuminte. Oana înțelege ce vrea să facă mama lui Marius, așa că, în replică, demarează și ea un plan prin care să îl atragă pe Marius de partea ei, prin farmecele ei.

Oana câștigă o luptă în războiul cu "soacra" ei, dar războiul e încă în desfășurare și continuă să se întețească.

Fiecare apelează la trucuri murdare!

Atât mama, cât și "nora" apelează la fel și fel de tertipuri pentru a câștiga, unele cu adevărat murdare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mama se folosește de tatăl bolnav al lui Marius, iar Oana apelează la tatăl ei, un afacerist cu putere, care să o convingă pe Laura să își facă bagajele și să părăsească apartamentul în care stau Marius și Oana.

Aceasta pleacă, dar în cele din urmă află ce jocuri s-au făcut pe la spatele ei și urmează un scandal și o confruntare de zile mari, la care participă și prezentatorul emisiunii, Ernest.

Cum reacționează Marius realizând că a fost marioneta tuturor, dacă le va ierta sau nu pe mama și pe iubita lui aflați doar urmărind emisiunea "În căutarea adevărului" de la Kanal D, de la ora 13:00! Urmăriți ediția incendiară a emisiunii "În căutarea adevărului" și Live Video Online pe  https://www.kanald.ro/live.html!

  

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.