Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de joi, 26 noiembrie - VIDEO. Terorizată de soț, se aruncă în brațele altui bărbat!

Autor: Diana Tilă
Ernest aduce in atentia publicului o noua poveste tulburatoare de viata!

Ediția de astăzi a emisiunii "În căutarea adevărului" începe de la ora 13:00, la Kanal D. Poți urmări "În căutarea adevărului" și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.

Emisiunea "In cautarea adevarului"  aduce in atentia publicului povesti de viata incredibile, in care adevarurile ascunse ies la iveala atunci cand nimeni nu se asteapta si rasturnarile de situatie sunt la ordinea zilei.

Editia de joi a emisiunii prezinta povestea tulburatoare a două familii aflate la inceput de drum.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Emisiune "In cautarea adevarului" poate fi urmarita la Kanal D, dar si online, de pe tableta, telefonul mobil sau laptop, accesand pagina oficiala Kanal D de  Live Stream.

Ernest aduce si in editia de astazi in prim plan, la emisiunea "In cautarea adevarului", o poveste de viata tulburatoare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sa iubesti cu toata puterea fiintei tale este un lucru nobil! Sa iti construiesti intreaga viata in functie de cel pe care l-ai ales este din nou dovada suprema a iubirii! Insa daca nu primesti in schimb aproape nimic din ceea ce tu oferi, o relatie nu poate fi functionala si trebuie sa renunti, altfel ajungi sa pierzi controlul.

Editia In cautarea adevarului din 26 noiembrie! 

Adelina o tanara de 27 de ani, casnica. Este casatorita cu Mihai, 35 ani si are un baiatel de 4 ani. Adelina provine dintr-o familie cu o situatie financiara buna, nu a intampinat greutati. Este o sotie si o mama buna. Sotul sau este autoritar, se poarta urat cu ea, o desconsidera si o umileste. Acest lucru o impinge intr-o zi in bratele  prietenului cel mai bun al sotului.

Lucrul acesta a schimbat-o pe femeie, a inceput sa isi neglijeze familia, dar mai ales copilul lasandu-l in grija mamei.

Amantul este un barbat care ii stia poveste (ca este nefericita alaturi de sot) si care isi doreste ceva serios cu ea, doar ca Adelina nu are curaj sa divorteze. Nici familia si nici sotul nu banuiesc ce se intampla cu ea. Ba mai mult sotul o banuieste ca are o relatie in paralel, dar nu stie cu cine.

Punctul culminant este atunci cand copilul se imbolnaveste, face febra, ii este foarte rau. Bunica ii suna pe parinti, dar niciunul nu raspunde. De asemenea sotul pentru ca nu mai avea o relatie buna cu sotia isi gaseste consolarea in bratele surorii mai mici a Adelinei pana intr-o zi cand mama fetei ii prinde. Ce alege sa faca Bica, sa ii spuna adevarul Adelinei cu riscul de a destrama familia sau sa ascunda?

Află cum se va încheia emisiunea incendiară de astăzi de la Kanal D urmărind ediția de la ora 13:00 pe Kanal D.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.