Live Stream online In cautarea adevarului - editia de joi, 27 august - VIDEO

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 aug 2020, 12:22
Live Stream online In cautarea adevarului - editia de joi, 27 august - VIDEO

O noua editie "In cautarea adevarului" incepe pe Kanal D, la ora 13:00. Editia de astazi, 27 august 2020 poate fi urmarita prin Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro

In editia de astazi, 27 august, In cautarea adevarului, telespectatorii vor putea urmari o povestea incredibila a unui cuplu aparent perfect. Este vorba despre doi soti care au o casnicie de aproape 20 de ani, care isi mascheaza problemele de cuplu, de dragul celor doi copii deja mari.

Vezi online video emisiunea In cautarea adevarului pe Kanal D

Dan (44 de ani) si Cristiana (50 de ani) Vladareanu sunt casatoriti de aproape 20 de ani, au doi copii Silviu 18 ani si Georgiana 17 ani, doi adolescenti rebeli, care fac tot felul de prostii.

Descoperim ca cei doi soti au probleme in relatia lor, cred ca pot simula casnicia perfecta, dar nu o fac prea bine.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cei doi copii stiu despre problemele pe care le au parintii lor, iar comportamentul lor este de fapt razbunarea lor. Intr-o seara dupa ce se asigura ca tatal lor adormit, Silviu si Georgiana fura cheile masinii tatalui lor.

Din fericire niciunul dintre ei nu a patit nimic. Accidentul a fost suficient ca pentru Cristiana sa se traga un semnal de alarma?

Citeste si: Live Stream online In cautarea adevarului- editia de miercuri, 26 august- VIDEO

Editia In cautarea adevarului din 27 august! Ce se va intampla cu relatia celor doi soti, Dan si Cristiana?

Copii o roaga cu lacrimi in ochii pe mama lor sa divorteze, spunandu-i ca vor sa o vada fericita. Ce decizie ia Cristiana ramane de vazut, in episodul de astazi, In cautarea adevarului, din 27 august, care va putea fi urmarit de la ora 13:00, pe Kanal D si online, accesand pagina oficiala Kanal D de  Live Stream: