Live Stream online In cautarea adevarului - editia de joi, 3 septembrie - VIDEO

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 sep 2020, 11:09
Ernest aduce in atentia publicului o noua poveste tulburatoare din viata unei familii!

Un nou episod "In cautarea adevarului" incepe pe Kanal D, la ora 13:00. Editia de astazi, 3 septembrie, poate fi urmarita prin Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro

In episodul de astazi, 3 septembrie, "In cautarea adevarului", telespectatorii vor putea urmari o noua poveste tulburatoare a unei familii aparent fericita si implinita.

Vezi online video emisiunea In cautarea adevarului pe Kanal D

In editia de astazi, In cautarea adevarului, Ernest aduce in atentia publicului povestea unei familii, presarata cu multe momente dificile si neprevazute, care vin sa distruga aparenta perfectiune. Totul pleaca de la o aventura a sotiei si se ajunge la o situatie ectrem de complicata, ce ii va implica pe toti membrii familiei.

Ioana si Victor sunt casatoriti de 20 de ani, au impreuna o fiica si aparent par o familie fericita si implinita. Victor are o firma de constructii, si-au facut o casa frumoasa si au cam tot ce le trebuie. Ioana lucreaza intr-o multinationala intr-o functie de conducere, iar fiica lor Andreea este studenta.
Din cauza plictiselii, a obisnuitei, a rutinei sau poate a bauturii in exces Ioana are o aventura in timpul unui teambulding cu un coleg cu mult mai tanar! Dandu-si seama de greaseala incerca sa musamalizeze si mai ales sa stearga toate urmele.


Situatia se complica cand Andreea vine acasa cu noul iubit, Mihai, nimeni altul decat tanarul iubit al mamei sale, care vrea una si buna, sa isi continue relatia cu Ioana, mama Andreei.

Citeste si: Live Stream online In cautarea adevarului- editia de miercuri, 2 septembrie- VIDEO

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Editia In cautarea adevarului din 3 septembrie- Ce se va intampla cu triunghiul amoros?

Vazandu-se amenintata cu aflarea adevarului despre aventura pe care a avut-o, pusa intr-o situatie fara iesire Ioana accepta o intelgere si pentru a doua oara calca stramb dar cu coditia ca Mihai sa o paraseasca pe fiica ei, sa rupa orice fel de relatie cu Andreea.
Ramas fara serviciu si fara iubita, Mihai nu se lasa si pozele care au fost facute in ipostaze indecente cu Ioana ajung in mana sotului ei.

Cand Andreea afla ce s-a intampla ea crede ca mama ei i-a furat iubitul in mod intentionat si asa incep discutiile din casa.

Daca cei doi soti divorteaza sau nu dupa o astfel de situatie, veti afla in episodul de astazi, In cautarea adevarului, din 3 septembrie, care va putea fi urmarit de la ora 13:00, pe Kanal D si online, accesand pagina oficiala Kanal D de Live Stream: