Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de joi, 6 mai - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 06 mai 2021, 11:01
Doi tineri stau într-o vilă luxoasă
Sursa: captura video Kanal D

O nouă ediție interesantă "În căutarea adevărului" este difuzată astăzi la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Vom urmări astăzi, la "În căutarea adevărului", o poveste foarte interesantă.

Îi vom cunoaște pe doi tineri care stau într-o vilă luxoasă și care sunt vizitați de un cuplu.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Cei care îi vizitează sunt lăsați mască de avuția gazdelor, având în vedere că nu știau ca cei doi să aibă atât de mulți bani.

Invidioși, ei hotărăsc să fugă cu mai mulți bani pe care îi fură din vila luxoasă și cu bolidul de lux pe care proprietarul casei îl conduce.

Încă de când ajung acolo, aceștia se pozează în casă și urcă imaginile pe rețelele de socializare, pretinzând că imobilul este, de fapt, al lor.

Cum se va încheia această poveste care te ține cu sufletul la gură vei afla doar urmărind, de la ora 13:00, emisiunea "În căutarea adevărului", la Kanal D.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La confruntarea finală, unde vom afla tot adevărul, va participa și Ernest.

"În căutarea adevărului", una dintre cele mai urmărite emisiuni!

Prezentată la Kanal D de către Ernest Takacs, care a mai realizat anterior la Kanal D o emisiune cu format asemănător, "Ochii din umbră", "În căutarea adevărului" este una dintre cele mai urmărite emisiuni pe tronsonul ei, 13:00- 15:00. 

De multe ori, "În căutarea adevărului" a fost lider absolut de audiență pe tronsonul ei orar

Cei care apar în fiecare episod sunt actori amatori, însă emisiunea este inspirată din fapte care se întâmplă și în realitate. Urmărind fiecare episod învățăm cum să reacționăm în cazul în care suntem puși în astfel de situații-limită, precum cele de la "În căutarea adevărului".

"Fiind o emisiune TV nu ai cum să o faci fără un scenariu, dar toate întâmplările prezentate, într-o măsură mai mică sau mai mare, se regăsesc în viața reală, sunt probleme sau situații cu care oamenii se confruntă, ei se regăsesc în poveștile respective", declara Ernest Takacs

într-un interviu pentru Libertatea.

Emisiunea "În căutarea adevărului" este difuzată de luni până vineri de la ora 13:00 la Kanal D. Emisiunea este transmisă și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro. Dacă preferi să vizionezi astfel "În căutarea adevărului", o poți face accesând, de pe smartphone, laptop sau tabletă, pagina  https://www.kanald.ro/live.html  atunci când emisiunea este transmisă la TV, la postul Kanal D.

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de miercuri, 5 mai- VIDEO