Live Stream Online "In cautarea adevarului" - Editia de joi, 8 octombrie - VIDEO. Alex, seful dorit de toate femeile: cand doua se cearta, nici a treia nu castiga!

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 08 oct 2020, 11:00
Trei femei se lupta pentru acelasi barbat

O noua editie "In cautarea adevarului" aduce joi in atentia dumneavoastra o poveste care va va capta atentia. Puteti urmari "In cautarea adevarului" si Live Video Online, pe site-ul www.kanald.ro.

Realitatea in care traim nu este una si aceeasi pentru toata lumea, iar in vremuri grele, incercam sa ne adaptam si sa mergem mai departe. Insa nu toti aleg sa ramana demni si onesti, iar lupta pe care fiecare o duce este si o lectie, atunci cand putem sa privim obiectiv vietile altora. Ernest vine si astazi in fata dumneavoastra, cu o poveste inspirata din realitate, care va poate arata si o alta fata a ceea ce pare o viata comuna, obisnuita.

Alex si Georgiana sunt un cuplu si cei doi lucreaza in aceeasi companie. Alex, un tip chipes este sef de echipa si este foarte ravnit de colegele din firma.

Vezi Online Video emisiunea "In cautarea adevarului" pe Kanal D

Indragita emisiune "In cautarea adevarului" poate fi urmarita la Kanal D, dar si online, de pe tableta, telefonul mobil sau laptop, accesand pagina oficiala Kanal D de Live Stream.

Oana, una dintre fetele frumoase din compania in care lucreaza Georgiana si Alex, viseaza sa se cupleze cu seful si cu banii lui, dupa ce mama ei i-a tot bagat in cap ca trebuie sa faca totul ca sa-si asigure viitorul. Oana chiar face orice ca sa-l seduca pe Alex, iar Georgiana simte ca are o concurenta puternica.

Intre cele doua incepe o lupta si fiecare se foloseste de ce arme are la dispozitie: Georgiana ii ofera satisfactia sexuala lui Alex, insa Oana il seduce cu bunatati gatite de ea sau mici cadouri

ca ii gadila orgoliul barbatului.

Cele doua rivale ajung la o "Vrajitoare"

Rivalitatea celor doua femei ajunge intr-un punct culminant cand amandoua se plang unei alte colege, Laura, care le convinge sa mearga la o Vrajitoare. Oana si Georgiana nu stiu nici ca cealalta a vorbit cu Laura si nici ca amandoua vor ajunge la Vrajitoarea care le va face descantece de dragoste pe toti banii.

Doar ca Vrajitoarea este o escroaca, iar Laura este complicea ei, cu care a pus deja la cale un plan marsav.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Oana si Georgiana se intalnesc intr-o zi la Vrajitoare si sunt socate, dar evita sa isi spuna una alteia motivele pentru care se afla acolo. Se ameninta in schimb ca ii vor spune lui Alex adevarul si chiar trec la fapte. Pe rand, cele doua femei ajung acasa la Alex, dar, surpriza, acolo este si Laura, care i-a spus deja lui Alex ce fac cele doua.

Cand doua se cearta si nici a treia nu castiga

Laura il vrea si ea pe Alex, evident, doar ca armele ei sunt putin diferite de cele ale Oanei si ale Georgianei.

In ziua confruntarii, toate femeile trebuie sa ii dea explicatii lui Alex, iar mama Oanei se vede in fata adevarului si are o reactie neasteptata cand isi da seama ce a impins-o pe fiica ei sa faca.

Ce se intampla cand adevarul iese la iveala? Aflati din episodul de astazi" In cautarea adevarului", de la ora 13:00, la Kanal D si online, accesand pagina oficiala Kanal D de Live Stream .  

Citeste si: Live Stream Online "In cautarea adevarului"- Editia de vineri, 2 octombrie- VIDEO. Mihaela recurge la multe compromisuri pentru a-si sustine fiul, dupa divortul de sotul ei!

Citeste si: Live Stream Online "In cautarea adevarului"- Editia de luni, 28 septembrie- VIDEO. Alin, captiv intre amanta si fosta lui iubita! Ce se va intampla cu triunghiul amoros?

 

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.