Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de luni, 1 decembrie - VIDEO. Povestea Mirunei, o tanara de 17 ani care iubeste un barbat cu 10 ani mai mare decat ea!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 dec 2020, 11:40
Ernest aduce in atentia publicului o noua poveste tulburatoare de viata!

Ediția de astăzi a emisiunii "În căutarea adevărului" începe de la ora 13:00, la Kanal D. Poți urmări "În căutarea adevărului" și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.

Telespectatorii Kanal D pot urmări emisiunea "În căutarea adevărului", de luni până vineri, începând cu ora 13:00. Formatul emisiunii aduce în fața celor de acasă povești inspirate din realitate și care evidențiază partea mai puțin plăcută a vieții.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Ernest aduce si in editia de astazi in prim plan, la emisiunea "In cautarea adevarului", o poveste de viata tulburatoare a unei familii care se confrunta cu problemele fiicei adolescente, care traieste prima sa mare iubire, alaturi de un barbat cu

zece ani mai in varsta decat ea.

Indragita emisiune "In cautarea adevarului" poate fi urmarita la Kanal D, dar si online, de pe tableta, telefonul mobil sau laptop, accesand pagina oficiala Kanal D de Live Stream.

Citeste si: Live Stream Online "În căutarea adevărului"- Ediția de vineri, 27 noiembrie- VIDEO. Surorile vitrege și-au declarat război pentru averea tatălui

Citeste si: Live Stream Online "În căutarea adevărului"- Ediția de joi, 26 noiembrie- VIDEO. Terorizată de soț, se aruncă în brațele altui bărbat!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Meseria de parinte este una dintre cele mai complexe! Provocarile, tentatiile, posibilitatea de a gresi cu urmari grave, toate pot aparea oricand. Mai ales cand protagonistii sunt adolescentii. De aceea este extrem de important ca parintii sa stabileasca inca de la inceput o comunicare bazata pe incredere totala si sinceritate cu copiii lor. Altfel exista pericolul ca lucrurile sa scape de sub control la un moment dat.

Miruna este o eleva in clasa a 12-a si traieste prima ei mare dragoste. Aceasta il iubeste pe Toma, un barbat cu 10 ani mai in varsta decat ea. Mama Mirunei, Doina, in varsta de 42 de ani, a divortat de tatal ei cand ea era mica si apoi s-a casatorit cu Mihai, actualul sot, care considera ca Miruna este si fiica lui nu doar a sotiei si se implica in educatie fetei.

Tocmai acest lucru a facut ca cei trei sa formeze o familie fericita si unita.

De ceva vreme insa lucrurile au inceput sa ia o turnura diferita in familia lor, asta de cand Miruna a inceput sa aiba o relatie din ce in ce mai apropiata cu Toma, un barbat mult mai matur decat ea. Mihai, tatal vitreg al Mirunei incearca din rasputeri sa o convinga ca nu procedeaza bine, stand alaturi de un astfel de barbat.

Pe de alta parte, Doina o sustine pe fiica sa in alegerea facuta, mergand pe premisa ca asa sunt tinerii in ziua de azi.

Cum vor incerca parintii Mirunei sa o convinga pe Miruna ca nu a facut alegerea potrivita dar si ce se va intampla cu tanara rebela, aflati astazi, urmarind o noua editie In cautarea adevarului, de la ora 13:00, la Kanal D si online pe pagina oficiala de LIVE STREAM:

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.