Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de luni, 18 ianuarie - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 18 ian 2021, 11:00
Ernest vă așteaptă de la ora 13:00 cu o nouă ediție "În căutarea adevărului"

O nouă ediție a emisiunii „În căutarea adevărului” începe la Kanal D, de la ora 13:00. Puteți urmări emisiunea și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.

Emisiunea "În căutarea adevărului"  aduce în atenția publicului povești de viață incredibile, în care adevărurile ascunse ies la iveală atunci când nimeni nu se așteaptă și răsturnările de situație sunt la ordinea zilei.

Și ediția de astăzi, 18 ianuarie 2021, își propune să aducă în fața publicului situații complicate inspirate din viața reală și probleme serioase apărute din cauza ocolirii adevărului pentru o perioadă mult prea lungă de timp. 

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Emisiunea „În căutarea adevărului” face parte din  programul TV  al postului Kanal D și poate fi urmărită de luni până vineri, începând cu ora 13:00.

Îndrăgita emisiune prezentată de Ernest poate fi vizionată la TV, la postul Kanal D, dar și online, fie de pe tabletă, smartpone sau laptop, accesând  pagina oficială Kanal D de Live Stream.

“Încercăm să le oferim telespectatorilor noștri povești ale unor oameni aflați în situații-limită, situații disperate, în care cei ca noi au fost înșelați de semenii lor, de apropiați sau, mai grav, chiar de familie. Ne dorim ca această emisiune <În căutarea adevărului> să fie pe placul românilor, mai ales că românii au demonstrat, nu de puț ine ori, că au stofă de justiț iari.

<În căutarea adevărului> ne va demonstra că, deși greșeala, minciuna, înșelăciunea sunt la îndemâna oricăruia dintre noi, mulți reușim să rămânem drepți, în fața ispitelor”, mărturisea Ernest.  

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ernest aduce și în ediția de astăzi în prim plan, la emisiunea "În căutarea adevărului", o poveste de viață tulburătoare.

Ernest prezintă emisiuni TV de mulți ani!

Ernest a devenit celebru în România după participarea la show-ul Big Brother. După ce a participat la Big Brother a devenit vedetă TV și prezintă emisiuni TV de mulți ani.

Ernest mărturisea că soția sa înțelege meseria pe care el o face.

"Suntem împreună de mulți ani, de 15 ani, și am trecut prin situații urate, în care diverși indivizi fie din frustrare sau interacțiunea cu diverse licori bahice, credeau că e amuzant să te iei de Ernest pentru că nu e cu bodyguarzii după el. Aceste episoade sunt din ce în ce mai rare, dar soția mea a înțeles că fac parte din viața mea. Nu sunt genul de om care, dacă e oprit pe stradă, să întoarcă spatele.

Din fericire, soția mea este înțelegătoare la acest capitol", declara Ernest într-un interviu pentru Libertatea.

Urmărește emisiunea În cătarea adevărului de la ora 13:00 și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html   de pe tabletă laptop sau telefon mobil. 

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de vineri, 18 decembrie- VIDEO. Nora și socrii la cuțite? Cine minte, cine se preface?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.