Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de luni, 19 octombrie - VIDEO. Marcel dă banii familiei pe operații estetice pentru amantă!

Autor: Bogdan Stanescu
Marcel nu e mulțumit cu bustul soției
Sursa: Captură KANAL D

O nouă ediție a emisiunii "În căutarea adevărului" începe luni, la ora 13:00, la Kanal D. Emisiunea poate fi urmărită și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.

Emisiunea "În căutarea adevărului"  încearcă, prin poveștile pe care le aduce în fața publicului, să atragă atenția asupra unor situații complicate, ce pot reprezenta adevărate lecții de viață pentru cei ce le urmăresc. Adevăruri ascunse, intrigi, tensiuni, toate acestea sunt surprinse în fiecare ediție a emisiunii. 

În emisiunea de astăzi "În căutarea adevărului" de la Kanal D veți urmări povestea a doi soți, Liliana (30 de ani) și Marcel (31 de ani), care sunt căsătoriți de 6 ani și care au și o fetiță, în vârstă de 5 ani.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Liliana și Marcel Cernat stau destul de bine financiar, el având o terasă, iar ea fiind manichiuristă la un salon de lux. La terasă vin des prietenii lui Marcel, fiindcă acesta este un adevărat suflet al petrecerilor, întreținând buna dispoziție.

Marcel știe să facă grătar, cântă și întreține atmosfera în terasa pe care o deține.

Totodată, el îi împrumută cu bani pe cei care au nevoie, luându-le și o mică dobândă. Având în vedere că atât el, cât și soția lui, Liliana, sunt foarte ocupați, fiica de 5 ani a cuplului locuiește mai mult la bunici.

Cu toate că cei doi ar avea toate ingredientele unui cuplu fericit, Marcel își dorește ca soția lui, Liliana, să aibă forme și încearcă să o convingă pe aceasta să facă o operație estetică prin care să își implanteze silicoane.

Liliana acceptă greu să meargă cu Marcel la un estetician, dar nu este deloc convinsă să facă o operație estetică. Marcel îi promite o bucătărie nou-nouță în schimbul operației de mărire a bustului, însă ajunsă în fața chirurgului estetician Liliana se răzgândește atunci când aude de riscurile operației.

Marcel are o amantă căreia îi plac operațiile estetice!

Problemele cuplului nu se încheie odată cu refuzul Lilianei de a face o operație estetică.

Marcel a cunoscut, prin intermediul cercului său de prieteni, o tânără atrăgătoare, care i-a devenit amantă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aceasta nu numai că nu are o problemă cu operațiile estetice, dar acceptă entuziastă ca Marcel să îi plătească nu numai o operație de mărire a bustului, ci și una de retușare

a pomeților și tot ce îi recomandă chirurgul estetician tinerei.

Liliana află ce a putut face Marcel cu banii care erau destinați mobilării bucătăriei și unei vacanțe exotice cu familia și îl confruntă pe bărbat!

"Pe asta ai dat tu banii copilului?", îi spune Liliana lui Marcel și îi face și bagajele pentru a părăsi locuința familiei.

Cine este de vină, de fapt, pentru această situație și cine va suporta consecințele acestei despărțiri aflați astăzi, de la ora 13:00, la "În căutarea adevărului" pe Kanal D și Live Video Online pe https://www.kanald.ro/live.html!