Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de luni, 22 martie - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
În căutarea adevărului
Sursa: captura video Kanal D

O ediție incendiară În căutarea adevărului e difuzată astăzi, la Kanal D, de la ora 13:00. Urmărește În căutarea adevărului și Live Video Online, pe kanald.ro.

"În căutarea adevărului" te va ține cu sufletul la gură astăzi, o ediție plină de suspans fiind prezentată de Ernest, de la ora 13:00.

Vom vedea povestea unui bărbat care aplică metoda loverboy cu mai multe femei.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

El păcălește femei pe bandă rulantă, iar una îl anunță, la un moment dat, că este însărcinată, moment în care el explodează.

"Cum ai putut să rămâi însărcinată?", o ceartă el.

Bărbatul vrea să profite de fiecare femeie după metoda loverboy pentru a face bani, însă, la un moment dat, i se înfundă și lui.

Doi mascați intră în casă și îl ridică pe bărbat, cel mai probabil pentru a-l duce la închisoare. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Va avea loc și o întâlnire cu toți participanții la istorie, la care va veni și Ernest și se va afla tot adevărul legat de tot ce s-a întâmplat. O femeie abuzată de bărbat află și ea ce avea să i se întâmple dacă bărbatul nu dispărea din peisaj.

"În căutarea adevărului", o emisiune inspirată din realitate

Emisiunea "În căutarea adevărului", difuzată de Kanal D și prezentată de Ernest, are un real succes, fiind de nenumărate ori lider absolut de audiență  pe tronsonul său orar.  

„Încercăm să le oferim telespectatorilor noștri povești ale unor oameni aflați în situații limită, situații disperate în care cei ca noi au fost înșelați de semenii lor, de apropiați sau chiar de familie. Ne dorim ca această emisiune să fie pe placul românilor, mai ales că românii au demonstrat, nu de puține ori, ca au stofă de justițiari”, mărturisea Ernest despre "În căutarea adevărului".

Anterior Ernest a mai prezentat o emisiune de profil, "Ochii din umbră", bazată tot pe fapte reale din care avem fiecare lucruri de învățat. Situațiile în care sunt puși cei din fiecare ediție, deși excepționale, sunt unele în care fiecare dintre noi, la un moment dat, am putea fi implicați.

"În căutarea adevărului" face parte din  programul TV al postului Kanal D  și este difuzată de luni până vineri, de la ora 13:00.

Dacă dorești să urmărești emisiunea Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, laptop sau telefon mobil. 

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de vineri, 19 martie- VIDEO