Live Stream online In cautarea adevarului - editia de luni, 24 august

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 aug 2020, 11:32
Live Stream online In cautarea adevarului - editia de vineri, 24 august Foto(4)
Live Stream online In cautarea adevarului - editia de vineri, 24 august

O noua editie "In cautarea adevarului" incepe pe Kanal D. Editia din 24 august 2020 poate fi urmarita prin Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro

In editia de astazi, In cautarea adevarului, telespectatorii vor putea urmari o povestea incredibila a unui triunghi amoros. Matei si Luiza,  care au o relatie aparent perfecta, construita pas cu pas, decid sa se casatoreasca, in ciuda faptului ca in umbra, barbatul pastreaza inca legatura cu fosta lui iubita, Ana.

Vezi online video emisiunea In cautarea adevarului pe Kanal D

Matei decide sa isi ceara iubita in casatorie, spre bucuria familiei lui, insa nu ia in calcul posibilele reactii ale amantei sale, care are de gand sa recurga la orice mijloace pentru a-si proteja relatia

secreta.

Mai intai, Ana, amanta barbatului incearca sa il determine sa se razgandeasca in privinta casatoriei cu iubita lui oficiala, folosindu-se de firea ei pasionala, insa fara sorti de izbanda. Desi se simte extrem de bine in compania focoasei brunete, Matei pare sa fie hotarat sa renunte la relatia lui secreta si isi doreste sa isi cladeasca o familie alaturi de iubita lui, Luiza.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Editia In cautarea adevarului din 24 august! Ce se va intampla cu triunghul amoros?

Insa lucrurile scapa de sub control in momentul in care Ana decide sa recurga la alte tertipuri pentru a nu-l pierde definitiv. Aceasta merge sa ii prezinte lui si iubitei acestuia un test de sarcina pozitv si sa le dea vestea-bomba, ca asteapta un copil, motiv pentru care ea va fi cea alaturi de care Matei isi va construi o familie.

Luizai este de-a dreptul socata de vestea primita, insa are de gand sa demonstreze ca testul de sarcina este fals si sa lupte pentru relatia sa.

Daca va fi sau nu iertat Matei si daca se va destrama definitiv tringhiul amoros, vom afla in episodul de azi, In cautarea adevarului, din 24 august, care va putea fi urmarit si online, accesand Kanal D de Live Stream.

Citeste si: Live Stream online In cautarea adevarului- editia de vineri, 21 august

Citeste si: Live Stream online ''In cautarea adevarului''- editia de joi, 20 august