Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de luni, 24 mai - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 24 mai 2021, 11:00
Femeia bătută de propriul copil se trezește cu Poliția la ușă
Sursa: captura video Kanal D

O ediție care te ține cu sufletul la gură a emisiunii "În căutarea adevărului" este difuzată la ora 13:00 la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

Astăzi, la "În căutarea adevărului", vom urmări povestea tristă a unei mame bătute de propriul copil.

Cei doi stau în aceeași casă, iar femeia îndură suferințe greu de închipuit pentru o mamă.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Femeia se trezește, într-o bună zi, cu un agent de poliție la ușă. Acesta îi spune că a primit o sesizare că în imobilul respectiv au loc scandaluri. 

Femeia neagă totul, așa că agentul de poliție nu ia nicio măsură. Pe fața femeii sunt vizibile însă urmele violenței.

La ceva vreme după, femeia află că sesizarea fusese trimisă de o vecină, care cunoștea foarte bine situația, conflictele și violența care aveau loc în casa respectivă. Într-o discuție față în față, femeia îi spune că a încercat să îi facă un bine prin sesizarea respectivă, având în vedere violența la care este supusă din partea chiar a propriului ei copil.

La confruntarea finală de astăzi vom afla tot adevărul legat despre întreaga poveste care nu numai că te ține în suspans, dar îți creează și un sentiment de milă pentru o femeie care este nevoită să suporte asemenea lucruri de la cel căruia i-a dat viață.

"N-am crezut că o să ajung în această situație cu propriul meu copil", spune femeia, la confruntarea finală, cu lacrimi în ochi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prezentatorul emisiunii, Ernest Takacs, e detectiv!

Prezentată de Ernest Takacs, care a mai realizat înainte la Kanal D o emisiune cu format asemănător, "Ochii din umbră", "În căutarea adevărului" aduce în fața publicului povești complicate de viață.

Inspirate din realitate, poveștile ne ajută să învățăm cum să reacționăm în cazul în care suntem și noi puși în fața unor astfel de situații.

Ernest Takacs, o vedetă TV cunoscută în România de ani buni, încă de când a apărut la Big Brother, are și diplomă de detectiv. În fiecare episod îl vedem pe Ernest la confruntarea finală, dezvăluind amănunte necunoscute despre fiecare poveste.

"Mi-am dorit când făceam „Ochii din umbra” să știu exact „cu ce se mănâncă” meseria asta. Mi-a prins bine experiența asta, e un domeniu interesant, mi-ar plăcea să activez în acest domeniu, dar este imposibil. Aș putea să încerc să coordonez o echipă de neobservat, ceea ce pentru mine e imposibil. Aș puea încerca să coordonez o echipă de detectivi, dar dacă nu ești pe teren, nu ai parte de adrenalină, nu mai are niciun farmec", declara Ernest, într-un interviu pentru Libertatea despre diploma de detectiv pe care o deține.

Emisiunea "În căutarea adevărului" face parte din programul TV al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri, la ora 13:00. Emisiunea poate fi urmărită și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro, accesând, de pe smartphone, laptop sau tabletă, adresa  https://www.kanald.ro/live.html.

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de vineri, 21 mai- VIDEO