Live Stream online In cautarea adevarului - editia de luni, 31 august - VIDEO

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 sep 2020, 10:52
In cautarea adevarului, din 31 august - o noua poveste de viata tulburatoare

O noua editie "In cautarea adevarului" incepe pe Kanal D, la ora 13:00. Editia de astazi, 31 august 2020 poate fi urmarita prin Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro

In editia de astazi, 31 august, In cautarea adevarului, telespectatorii vor putea urmari o poveste halucintanta a unui cuplu de tineri, recent infiripat, care se va confrunta cu razbunarea unei foste iubite a barbatului.

Vezi online video emisiunea In cautarea adevarului pe Kanal D

In episodul de astazi, In cautarea adevarului, din 31 august, aflam povestea incredibila a doi indragostiti, Daniel si Andreea. In calea fericirii lor va interveni fosta iubita a barbatului, care are de gand sa se razbune pentru faptul ca a fost eliminata in favoarea alteia.

Daniel si Andreea formeaza un cuplu de vreo 3 luni, s-au mutat impreuna intr-un apartament inchiriat si traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Daniel are 30 de ani, lucreaza ca instructor de fitness si Andreea este secretara la o firma. S-au cunoscut chiar la sala de fitness, el a fost instructorul ei, s-au vazut, s-au placut si nu au mai pierdut timpul! Doar ca in peisaj intervine Cristina, fosta iubita a lui Daniel care are o noua strategie de a il recuceri pe barbat.

Mai intai Cristina se imprieteneste cu Andreea o invata cum sa se comporte, cum sa se imbrace dar si cat sa cheltuiasca, totul cu scopul de a isca certuri intre cei doi iubiti. Ulterior, Cristina le strica planurile de vacanta dar si masina din parcare si se duce la sala la care iubitul esi este antrenor pentru a starni gelozie intre colegii acestuia de serviciu!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Editia In cautarea adevarului din 31 august- Andreea va descoperi adevarul despre Cristina si lucrurile se vr schimba radical!

Cand Andreea gaseste urme de ruj pe haine si il gaseste pe iubitul ei in compania unei alte domnisoare, cei doi pun punct relatiei. Sustinuta, apreciata chiar de mama lui Daniel, Cristina ajunge din nou in patul barbatului iubit. Situatia va lua o cu totul alta turnura, atunci cand Andreea afla cine este, de fapt, asa-zisa ei prietena, Cristina.

Ce se intampla intre Daniel si cand adevarul iese la iveala veti afla in episodul de astazi In cautarea adevarului, din 31 august, care va putea fi urmarit de la ora 13:00, pe Kanal D si online, accesand pagina oficiala Kanal D de Live Stream:

Citeste si: Live Stream online In cautarea adevarului- editia de vineri, 28 august- VIDEO

Citeste si: Live Stream online In cautarea adevarului- editia de joi, 27 august- VIDEO