Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de luni, 5 aprilie - VIDEO O tânără își înșală soțul cu un bărbat mai în vârstă!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 05 apr 2021, 11:00
Cei doi tineri din episodul de astăzi "În căutarea adevărului"
Sursa: captura video Kanal D

O nouă ediție foarte interesantă a emisiunii În căutarea adevărului este difuzată astăzi la Kanal D. Urmărește În căutarea adevărului și Live Video Online, pe kanald.ro.

O tânără îl cucerește pe un tip de aceeași vârstă, iar el o cere de soție. Tânăra se mută în casa în care viitorul ei soț locuiește împreună cu mama acestuia.

Femeia are încă de la început ceva cu nora ei, însă vom afla, pe parcurs, că are și dreptate să aibă ceva cu ea.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Tânăra are, în paralel, o relație cu un bărbat mai în vârstă.

"Mă întreb cum este acel bărbat dacă îl înșală pe el cu mine", spune, sincer, bărbatul mai în vârstă.

Tânăra nu vine deloc acasă într-o noapte, iar soacra ei explodează. "Unde ai fost toată noaptea? Să îți faci bagajele și să pleci din casa mea", îi spune femeia.

În curând tânăra detonează bomba: îi anunță pe soț și pe mama acestuia că este însărcinată! Soacra ei nu se lasă păcălită și suspectează că nu este gravidă cu băiatul ei.

"Însărcinatăăă? Cu cine?", o întreabă ea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum se va încheia această poveste extrem de interesantă, care te ține cu sufletul la gură, vom afla doar urmărind emisiunea "În căutarea adevărului" de la ora 13:00, la Kanal D.

La confruntarea finală, la care va fi prezent și Ernest, vom afla tot adevărul.

"În căutarea adevărului", o emisiune inspirată din realitate

Prezentată de Ernest, emisiunea "În căutarea adevărului" este inspirată din realitate, fiind urmărită zilnic de sute de mii de telespectatori. Emisiunea a fost de multe ori  lider de audiență pe tronsonul său orar

"Fiind o emisiune TV nu ai cum să o faci fără un scenariu, dar toate întâmplările prezentate, într-o măsură mai mică sau mai mare, se regăsesc în viața reală, sunt

probleme sau situații cu care oamenii se confruntă, ei se regăsesc în poveștile respective", declara Ernest despre emisiunea pe care o prezintă la Kanal D, într-un interviu pentru Libertatea.

Emisiunea "În căutarea adevărului" poate fi urmărită de luni până vineri de la ora 13:00 la Kanal D. Puteți urmări emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro. Dacă vreți să vedeți emisiunea Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați adresa  https://www.kanald.ro/live.html  atunci când aceasta este difuzată la TV. 

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de vineri, 2 aprilie- VIDEO

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.