Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de luni, 8 martie - VIDEO. Bărbatul prins între două femei!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 08 mar 2021, 10:45
În căutarea adevărului revine, cu un nou episod incendiar
Sursa: captura video Kanal D

În căutarea adevărului revine astăzi, de la ora 13:00, la Kanal D, cu episoade noi. Urmărește În căutarea adevărului și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.

Emisiunea "În căutarea adevărului" vă așteaptă astăzi, de la ora 13:00, cu episodul 401, care se anunță foarte interesant. 

Astăzi vom urmări povestea unui bărbat care este prins între două femei, actuala și fosta, care nu a dispărut însă din viața lui.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Bărbatul îi spune fostei iubite că regretă că a ales să pună capăt relației, sugerând că ar vrea să fie din nou împreună.

Celei cu care are o relație în momentul de față îi spune că povestea de dragoste cu fosta este încheiată definitiv.

Pe măsură ce intriga se țese la "În căutarea adevărului", adevărul va ieși la iveală, ca de fiecare dată. La confruntarea finală, la care este prezent și Ernest, bărbatul va apărea într-un scaun cu rotile și va fi șocat că va fi pus în fața minciunilor pe care le-a spus.

Cele două femei îl vor trage la răspundere pentru că le-a mințit. Care va fi deznodământul veți afla doar urmărind emisiunea de astăzi "În căutarea adevărului", de la ora 13:00, la Kanal D.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"În căutarea adevărului", o emisiune foarte apreciată de fani!

Emisiunea "În căutarea adevărului" face parte din programul TV al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri, de la ora 13:00. Urmărește emisiunea "În căutarea adevărului" și Live Video Online pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, laptop sau telefon mobil.

Emisiunea prezentată de Ernest este una dintre cele mai urmărite de la postul nostru TV și din toată țara.

Emisiunea aduce în atenția telespectatorilor situații de viață din care atât cei de acasă, cât și cei implicați în poveste au de învățat. Adevărul iese de fiecare dată la lumină, iar în fiecare episod cei care își înșală sau trădează partenerii de viață sunt puși în fața acestora și trebuie să dea explicații.

"În căutarea adevărului" a fost de nenumărate ori lider absolut de audiență pe tronsonul său orar. Emisiunea prezentată de Ernest are zilnic sute de mii de telespectatori, depășind uneori chiar și un milion de telespectatori. Anul trecut, când cel de al doilea sezon debuta, "În căutarea adevărului" a fost urmărită de peste 1.2 milioane telespectatori.

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de luni, 21 decembrie- VIDEO