Live Stream online In cautarea adevarului - editia de marti, 1 septembrie - VIDEO

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 sep 2020, 12:09
In cautarea adevarului, 1 septembrie - prezinta povestea tulburatoare a unei familii

O noua editie "In cautarea adevarului" incepe pe Kanal D, la ora 13:00. Editia de astazi, 1 septembrie, poate fi urmarita prin Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro

In episodul de astazi, 1 septembrie, "In cautarea adevarului", telespectatorii vor putea urmari o noua poveste tulburatoare a unei familii, care se confrunta cu multe obstacole in calea armoniei perfecte.

Vezi online video emisiunea In cautarea adevarului pe Kanal D

In editia de astazi, In cautarea adevarului, Ernest aduce in atentia publicului povestea unei familii, ce va fi presarata cu multe momente dificile. Se spune ca vorba dulce mult aduce! Extrapoland am putea adauga ca intelepciunea, diplomatia, tactul in a pune problema si sufletul deschis si curat, toate la un loc, pot rezolva orice ecuatie

incurcata a vietii. Insa conditia este totusi: sa ai si cu cine!  

Gigi Sandulescu, 55 de ani, este vaduv si are o fiica, Lavinia, 27 ani. De un an este casatorit cu Delia, in varsta de 40 de ani, care are la randul ei o fiica, Elena, 22 de ani.
Gigi este un fermier instarit, iar fiica sa il ajuta ajuta in afacerea pe care o detine.

Si dupa moartea mamei sale, Gigi a incercat din rasputeri sa ii aline suferinta fiicei sale. 

Citeste si: Live Stream online In cautarea adevarului- editia de luni, 31 august- VIDEO

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Editia In cautarea adevarului din 1 septembrie- armonia familiei Sandulescu va fi umbrita de multe evenimente neplacute!

Pasiunea Laviniei este echitatia. Recent, tatal ei a decis sa ii cumpere un cal de rasa si a angajat si un antrenor care sa o ajute, pe Laurentiu un barbat de altfel aratos (40 ani), de care fata s-a indragostit iremediabil. Doar ca nu este singura pretendenta a acestuia. Laurentiu a fost placut si de sora vitrega a Laviniei, care a inceput sa se apropie cu vorbe mieroase si sa ii atraga atentia cu orice pret, totul pentru a-i face rau surorii sale.

Ce se intampla intre cei doi indragostiti, Laurentiu si Lavinia, dar si la ce strategii diabolice va recurge Elena, veti afla in episodul de astazi In cautarea adevarului, din 1 septembrie, care va putea fi urmarit de la ora 13:00, pe Kanal D si online, accesand pagina oficiala Kanal D de Live Stream: