Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de marți, 13 octombrie - VIDEO. Dora, în fața unei alegeri dificile. Ce bărbat va reuși să îi câștige inima definitiv?

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 13 oct 2020, 11:00
Dora, tânăra care are de luat o hotărâre importantă în plan sentimental
Sursa: Captură KANAL D

Emisiunea "În căutarea adevărului", difuzată la Kanal D, aduce și astăzi în fața publicului o poveste de viață complicată. Poți urmări "În căutarea adevărului" și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.

O nouă poveste plină de răsturnări de situație și alegeri dificile le este prezentată telespectatorilor Kanal D. În ediția de astăzi a emisiunii "În căutarea adevărului", Dora, o tânără de 25 de ani, este pusă în fața unei alegeri dificile în plan sentimental. Se va întoarce în trecut sau va alege să uite de tot și să privească spre viitor?

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Dora are 25 de ani și lucrează la o firmă de IT din București. Aceasta nu este din Capitală, astfel că stă cu chirie la o bună prietenă. Deși din punct de vedere profesional lucrurile merg ca pe roate pentru ea, reușind să se facă remarcată într-un domeniu în care lucrează mai mult bărbați, în plan personal, tânăra nu traversează o perioadă prea bună. 

Despărțirea de fostul iubit, Lucian, a reprezentat o adevărată lovitură pentru ea.

Slăbuță și firavă, tânăra a refuzat să mai mănânce, organismul ei a cedat, astfel că i s-a făcut rău pe stradă, acesta fiind momentul care avea să complice și mai mult lucrurile. În ajutorul Dorei sare un tânăr, pe nume George, care cheamă salvarea. Ulterior, George o conduce pe Dora acasă, moment în care acesta află adevăratul motiv pentru care Dorei i s-a făcut rău, dezvăluirea fiind făcută de Ingrid, prietena tinerei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Emisiunea "În căutarea adevărului" poate fi urmărită atât din fața televizorului, cât și online, de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.   

Se complică lucrurile la "În căutarea adevărului". Ce descoperă Dora despre George?

Hotărâtă să uite de fostul iubit, Dora decide să îi dea o șansă lui George, cei doi păstrând legătura după incidentul petrecut pe stradă, însă se pare că bărbatul ascundea un detaliu important, mai exact faptul că era căsătorit, acesta fiind încă o lovitură pentru Dora.

Fiind o femeie frumoasă Dora este curtată și de un coleg de muncă, Alex, dar care este mult prea timid pentru a-i spune ce simte. 

Ulterior, viața tinerei se va complica și mai mult în momentul în care Lucian, fostul iubit, se va întoarce la ea, cerându-i iertare și dorind să formeze din nou un cuplu. Astfel, Dora este pusă în situația de a alege între Lucian, George și Alex, o alegere aproape imposibilă.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.