Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de marți, 20 octombrie - VIDEO. Iolanda, lingușită pentru bani de prietena ei și fiica acesteia!

Autor: Andrei Ionescu
Iolanda, o româncă ce a stat în Italia, se întoarce în țară
Sursa: Captură KANAL D

O nouă ediție a emisiunii "În căutarea adevărului" începe marți, la ora 13:00, la Kanal D. Emisiunea poate fi urmărită și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.

După ce ieri am urmărit povestea lui Marcel, care dorea ca soția lui să își facă implant cu silicoane, astăzi, la "În căutarea adevărului", o vom cunoaște pe Iolanda (46 de ani), o româncă ce se întoarce în România, după ce timp de 20 de ani a locuit în Italia.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Iolanda se întoarce în țară după ce soțul ei italian a decedat.

Ea a moștenit circa 20.000 de euro de la acesta și un apartament în București, însă vrea să lase impresia că i-au rămas mai mulți bani de pe urma mariajului.

În apartamentul în care se întoarce locuiesc deja Maria, prietena ei, în vârstă de 45 de ani și fiica acesteia, Izabela.

Având impresia că Iolanda are foarte mulți bani, Maria îi spune fiicei sale că ele trebuie să o lingușească pe Iolanda pentru a primi cadouri de la ea.

Iolanda, care se face că a uitat româna, este încântată să fie tratată ca o stăpână. Ea își ia foarte repede rolul de stăpână în serios, punându-le la treabă pe cele două. Le spune că e murdar în apartament și că trebuie să curețe locuința și să o mențină curată.

În ciuda faptului că le convine să știe că o femeie bogată locuiește cu ele, Maria și fiica ei nu sunt prea încântate de faptul că Iolanda s-a întors, fiindcă doreau să stea singure în apartament, ele neplătind nicio chirie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Șoferul soțului Iolandei vine în România!

Intriga se țese atunci când Bruno, un român plin de el care era șoferul soțului Iolandei în Italia, Carmine, vine în țara noastră.

El își dorește să facă mulți bani și pune la cale diverse planuri cu Iolanda, pentru a se îmbogăți. Ba chiar îi spune Iolandei că nu are de gând să mai stea în România dacă nu reușește să facă avere aici.

Izabela, crezând că acesta are mulți bani, pune ochii pe el, iar el o tot ațâță. 

Iolanda suspectează că între Izabela și Bruno se întâmplă ceva și le spune acest lucru celor doi, într-o confruntare.

Urmează o dezvăluire cutremurătoare!

Aflați despre ce dezvăluire este vorba și care este deznodământul poveștii doar pe Kanal D, la emisiunea "În căutarea adevărului", de la ora 13:00. Urmăriți emisiunea și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html