Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de marți, 23 martie - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 23 mar 2021, 11:07
Ediția 412 din "În căutarea adevărului"
Sursa: captura video Kanal D

O nouă ediție foarte interesantă din "În căutarea adevărului" are loc astăzi, la ora 13:00, la Kanal D. Urmărește În căutarea adevărului și Live Video Online, pe kanald.ro.

Ernest vă așteaptă de la ora 13:00, la Kanal D, cu ediția cu numărul 412 a emisiunii "În căutarea adevărului". În centru se va afla un cuplu care trece prin răsturnări incredibile de situație.

Cei doi au un copil, însă, deodată, bărbatul o anunță pe partenera lui de viață că vrea să încheie relația.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Femeia prmește o veste tulburătoare, că partenerul ei de viață a suferit un accident de mașină. Apar și imagini cu el din spital, cu bandaj la cap.

Bărbatul îi dă rapid o veste la care femeia nu se aștepta de niciun fel. El o anunță că vrea să se despartă și să nu mai aibă nicio treabă unul cu celălalt.

"Cum, păi avem un copil împreună", reacționează, desigur, femeia. 

Femeia este plăcută de către un alt bărbat, care încearcă să o convingă să își refacă viața.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Eu vreau să fiu cu cel pe care îl iubesc", îi spune femeia, dorind din tot sufletul să își recapete familia.

"În căutarea adevărului", un show ce te ține cu sufletul la gură!

Cum se va încheia această poveste foarte interesantă aflați doar urmărind, de la ora 13:00, la Kanal D show-ul prezentat de Ernest!

Vom afla ce stă în spatele acestei povești incredibile, de ce a luat bărbatul decizia radicală de a nu mai avea treabă cu partenera de viață și vom descoperi totul și despre

accidentul în care a fost implicat acesta.

Emisiunea "În căutarea adevărului" a cucerit rapid un segment de public, obținând de multe ori titlul de  lider absolut de audiență  pe tronsonul său orar. Emisiunea este prezentată de Ernest, care recunoștea că are o apetență pentru astfel de show-uri TV. În trecut, tot la Kanal D, Ernest a mai prezentat "Ochii din umbră", tot o emisiune cu situații de viață limită din care cu toții avem ce învăța.

Emisiunea "În căutarea adevărului" face parte din  programul TV al postului Kanal D  și este difuzată de luni până vineri, de la ora 13:00. Dacă vrei să urmărești "În căutarea adevărului" Live Video Online tot ce trebuie să faci este să accesezi adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, laptop sau telefon mobil. 

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de luni, 22 martie- VIDEO

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.