Live Stream Online "In cautarea adevarului" - Editia de marti, 27 octombrie - VIDEO. Tina profita de amnezia sotului ei pentru a-si indeplini marele vis in afaceri!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 oct 2020, 11:29
Tina isi impune mereu punctul de vedere in fata sotului ei!

Editia de marti a emisiunii "In cautarea adevarului", difuzata la Kanal D, aduce in atentia publicului o noua poveste incredibila de viata! Poți urmari "In cautarea adevarului" si Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.

"In cautarea adevarului" aduce in atentia telespectatorilor povesti de viata tulburatoare, in care adevarurile ascunse ies la iveala in mod neasteptat si rasturnarile de situatie apar la fiecare pas. Editia de marti a emisiunii aduce in atentia telespectatorilor povestea tulburatoare a unei familii aflata la inceput de drum.

Vezi Online Video emisiunea "In cautarea adevarului" pe Kanal D

Indragita emisiune "In cautarea adevarului"  poate fi urmarita la Kanal D, dar si online, de pe tableta, telefonul mobil sau laptop, accesand pagina oficiala Kanal D de  Live Stream.

Ernest aduce si in editia de astazi in prim plan, la emisiunea "In cautarea adevarului", o poveste de viata tulburatoare a unei femei dispusa sa recurga la orice compromis de dragul implinirii merelui ei vis in afaceri.

Eugen Manescu si Tina Manescu sunt casatoriti de 4 ani. Tina are 26 de ani, iar Eugen 29 de ani. A fost iubire la prima vedere sau mai bine zis o pasiune nebuna.

Eugen o iubeste fara limite pe Tina, asta fiind motivul pentru care el a avut puterea a o ierte pe aceasta dupa ce l-a inselat in urma cu un an. Doar ca cei doi tineri casatoriti sunt la poli opusi unul fata de celalalt si ca personalitate si ca fire, Tinei ii place viata cu tot ceea ce ofera ea si este decisa sa-si implineasca visul de a avea propria sa casa de moda.

La polul opus este Eugen, un tanar om de afaceri calculat,cu o constiinta dezvoltata a lucrurilor bine facute, trainice, realist,vertical si destul de sobru si in atitudine si ca tinuta pentru varsta lui.
Ajutata de o prietena, Tina il cunoaste Titus pe un barbat bogat, dar invarsta, un om caruia ii plac femeile tinere si frumoase si care este dispus sa investeasca in atelierul ei dar contra cost!

Citeste si: Live Stream Online "In cautarea adevarului"- Editia de luni, 26 octombrie- VIDEO. Trei tinere dornice de aventura isi pun viata in pericol de dragul banilor!

Citeste si: Live Stream Online "În căutarea adevărului"- Ediția de vineri, 23 octombrie- VIDEO. Scandal monstru pe moștenire!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tina profita de starea de amnezie a sotului ei si il tradeaza in continuare, pentru a se realiza in afaceri asa cum a visat mereu!

Cand Tina incepe sa isi petreaca noptile mai mult in bratele altui barbat, in casa ei si mai ales in familia lui Eugen apar discutii.
Nervos ca se simte din nou tradat si luat la rost de familie ca nu trebuia sa o ierte cand a inselat prima data, Eugent se urca la volan baut si face accident! In urma loviturii puternice de la cap, barbatul isi pierde memoria! Un avantaj

pentru Tina sa il manipuleze in continuare si un dezavantaj pentru paritnii care se simt neputinciosi in fata bolii fiului lor.

Tatal lui Eugen decide ca cel mai bine este sa apeleze la un detectiv particular ca se se afle adevarul despre nora lor. Dovezile primite despre adulterul tinerei femei il fac pe Eugen sa isi revina doar ca Tina ca de obicei stie sa il maniplueze si sa il faca pe sotul ei sa creada ca in pozele respective este ea cu asociatul lui de la Iasi.

Daca Eugen crede sau nu aceasta poveste, daca Titus amantul sotiei sale reuseste sa ii convinga de minciuna amentei sale veti putea afla astazi, de la ora 13:00, la Kanal D si online, accesand pagina oficiala Kanal D de Live Stream.

Citeste si: Live Stream Online "In cautarea adevarului"- Editia de luni, 26 octombrie- VIDEO. Trei tinere dornice de aventura isi pun viata in pericol de dragul banilor!

Citeste si: Live Stream Online "În căutarea adevărului"- Ediția de vineri, 23 octombrie- VIDEO. Scandal monstru pe moștenire!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.