Live Stream Online "In cautarea adevarului" - Editia de marti, 29 septembrie - VIDEO. Stefan face tot posibilul sa isi indeplineasca marele vis!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 sep 2020, 11:29
In cautarea adevarului, 29 septembrie 2020 - Stefan lupta pentru pasiunea sa!

Editia de marti a emisiunii "In cautarea adevarului", difuzata la Kanal D, aduce in atentia telespectatorilor o noua poveste tulburatoare de viata. Poți urmari "In cautarea adevarului" si Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.

"In cautarea adevarului" este emisiunea care prezinta povesti de viata impresionante, in care adevarurile ascunse ies la iveala atunci cand nimeni nu se asteapta si rasturnarile de situatie sunt la ordinea zilei. Editia de marti a emisiunii aduce in atentia telespectatorilor povestea tulburatoare a unui tanar pasionat de muzica hip hop, care isi doreste cu orice pret sa se lanseze pe piata muzicala.

Indragita emisiune "In cautarea adevarului" poate fi urmarita la Kanal D si online, de pe tableta, telefonul mobil sau laptop, accesand pagina oficiala Kanal D de Live Stream.

Cand ai un vis trebuie sa lupti pentru el! Dar oare cati dintre noi au puterea sa mai creada in menirea lui, atunci cand absolut totul este impotriva! Cand nu intrevezi un sprijin, cand esti ironizat, dat la o parte, jignit si tu sa crezi in continuare in scopul tau.

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Editia de luni, 28 septembrie- VIDEO

Vezi Online Video emisiunea "In cautarea adevarului" pe Kanal D

In editia de astazi a emisiunii "In cautarea adevarului", Ernest aduce in atentia publicului povestea lui Stefan, un tanar care se zbate din rasputeri sa isi atinga marele scop in viata.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Editia In cautarea adevarului din 29 septembrie! Ce se va intampla cu Stefan, tanarul obsedat de o cariera in muzica!

Stefan este un tanar de 23 de ani, care are o mare pasiune, muzica hip hop. De cand a terminat liceul nu a facut decat sa se zbata sa se lanseze in muzica, insa pana acum a tinut concerte doar in sufragerie. 

"Nu vreau sa muncesc, nu vreau sa ma angajez, din moment ce eu sunt talentat si sunt sigur ca o sa scot bani din muzica mea!",

sustine Stefan.

Desi mama sa l-a sfatuit mereu sa se reorienteze si sa faca ceva concret cu viata sa, tanarul nu a tinut cont si a continuat sa lupte pentru marea lui pasiune. Insa destinul se pare ca nu i-a pregatit numai piedici in calea realizarii lui profesionale in muzica. In timp ce Stefan se zbate sa reauseasca in muzica, mama sa preia initiativa si recurge la un gest neasteptat.

Femeia va apela la ajutorul un fost iubit din tinerete, pentru a-si ajuta fiul sa-si indeplineasca marele vis. Intre timp insa ies la iveala secrete vechi si adevaruri la care nimeni nu s-ar fi gandit!

Cum va reactiona Stefan atunci cand va afla adevarul despre tatalui lui biologic si ce se va intampla cu marea lui pasiune pentru muzica, veti afla astazi, de la ora 13:00, la Kanal D si online, accesand pagina oficiala Kanal D de  Live Stream.