Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de marți, 30 martie - VIDEO O femeie bătută de soț vrea să divorțeze!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 30 mar 2021, 11:00
O femeie bătută vrea să divorțeze!
Sursa: captura video Kanal D

O nouă ediție interesantă "În căutarea adevărului" este difuzată astăzi la Kanal D, de la ora 13:00. Urmăriți "În căutarea adevărului" și Live Video Online pe site-ul kanald.ro.

În ediția de astăzi "În căutarea adevărului" o vom cunoaște pe o soție care este victima violenței în familie.

Bătută constant de soț și învinețită serios la ochi, femeia ia decizia de a divorța.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Pe lângă faptul că o bate constant, bărbatul este și dependent de alcool.

Femeia le comunică decizia părinților ei, însă aceștia în loc să o susțină încearcă să o facă să se răzgândească.

"Trebuie să te gândești și la copiii ăia, pe tine cine te mai ia?", îi spune tatăl ei.

"La asta mă gândesc eu acum, cine mă mai ia?", îi răspunde femeia, cu fața vânătă în urma abuzurilor soțului.

Soțul o amenință cu bătaia când îi spune că vrea să divorțeze!

Femeia își înștiințează soțul că merge să își scoată certificat medico-legal, iar acesta o amenință din nou cu bătaia.

"Tu vrei bătaie din nou sau cum?", îi răspunde el.

Bărbatul e și manipulator. O sună, când i se face rău, pe femeie să o roage să aibă grijă de el, că nu se simte bine și e țintuit la pat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Își cere iertare, dar femeia, victimă continuă a abuzurilor, îi spune: "Să te ierte Dumnezeu".

Cum se va încheia această poveste tulburătoare veți afla doar urmărind emisiunea "În căutarea adevărului" astăzi, de la ora 13:00 la Kanal D. Vom asista și la binecunoscuta confruntare cu prezentatorul emisiunii, Ernest, în urma căreia vom afla tot adevărul despre această poveste.

Emisiunea „În căutarea adevărului” face parte din programul TV   al postului Kanal D și poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 13:00.

Emisiunea este un real succes, de nenumărate ori fiind lider de audiență pe tronsonul ei orar. Întâmplările sunt inspirate din viața reală și cu toții avem ceva de învățat din ele.

"Întâmplările nu sunt fictive. Fiind o emisiune TV nu ai cum să o faci fără un scenariu, dar toate întâmplările prezentate, într-o măsură mai mică sau mai mare, se regăsesc în viața reală, sunt probleme sau situații cu care oamenii se confruntă, ei se regăsesc în poveștile respective", declara Ernest într-un interviu pentru Libertatea.

Emisiunea "În căutarea adevărului" poate fi urmărită la TV, la postul Kanal D, dar și online, de pe tabletă, telefon mobil sau laptop. Tot ce trebuie să faceți dacă doriți să vedeți emisiunea Live Video Online este să accesați adresa https://www.kanald.ro/live.html  atunci când aceasta este difuzată la TV. 

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de luni, 29 martie- VIDEO

 

 

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.