Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de marți, 6 aprilie - VIDEO O mamă singură pune mâna pe un bărbat însurat!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 06 apr 2021, 11:00
Ioana (dreapta) este o mamă singură cu un copil mic
Sursa: captura video Kanal D

Ediția de marți de la "În căutarea adevărului" te ține cu sufletul la gură. Urmărește "În căutarea adevărului" și Live Video Online, pe kanald.ro.

După ce ieri am urmărit povestea unei tinere care își bate joc de cel care o iubește, înșelându-l cu un bărbat mai în vârstă, astăzi vedem o altă poveste foarte interesantă.

Ioana este o mamă singură, în căutarea unui bărbat. Îl găsește pe Florin, care este însă însurat. Ea începe o aventură cu acesta, soția lui Florin nici nu bănuiește ce se petrece cu adevărat, însă va afla până la urmă.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Acțiunea începe cu Ioana, mama singură, vorbind cu sora ei, care o sfătuiește să își găsească un bărbat.

Ioana îl va găsi în persoana lui Florin, care este însurat. 

Ioana îi povestește surorii sale cât de bine se descurcă Florin cu un copil. Florin și soția lui nu pot avea un copil împreună, iar asta îl macină pe bărbat.

Ioana, cu farmecul personal, începe campania de convingere a lui Florin să își lase soția și să înceapă o viață nouă alături de ea. "De ce te complaci? Pentru o casă mare, câteva mașini?", îl întreabă Ioana pe Florin. Acesta a acumulat deja alături de soție o mică avere.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Soția lui Florin va afla consternată tot adevărul!

Soția lui Florin vrea să o ajute pe Ioana, având în vedere că aceasta este o mamă singură cu un copil mic.

Va afla însă cu stupoare ce se întâmplă între soțul ei și Ioana.

Cum va reacționa soția lui Florin atunci când va afla că a fost trădată de soț și cum se va încheia această poveste aflați doar urmărind "În căutarea adevărului" astăzi, de la ora 13:00, la Kanal D.

Emisiunea "În căutarea adevărului", pe care Ernest o prezintă la Kanal D, obține zilnic cifre foarte bune de audiență și nu de puține ori a fost chiar lider absolut de audiență pe tronsonul ei orar.

Lui Ernest, care a realizat anterior "Ochii din umbră", tot la Kanal D, i se potrivește de minune acest format.

Emisiunea "În căutarea adevărului" poate fi urmărită de luni până vineri de la ora 13:00 la Kanal D.

Puteți urmări emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro. Dacă vreți să vedeți emisiunea Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați adresa  https://www.kanald.ro/live.html  atunci când aceasta este difuzată la TV. 

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de luni, 5 aprilie- VIDEO O tânără își înșală soțul cu un bărbat mai în vârstă!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.