Live Stream Online "In cautarea adevarului" - Editia de marti, 6 octombrie - VIDEO. Tradare sau inselatorie? Stefan isi tradeaza propria familie pentru bani

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 07 oct 2020, 09:35
O intalnire aranjata duce la un adevarat dezastru

O noua editie a emisiunii "In cautarea adevarului" aduce marti in fata telespectatorilor Kanal D o poveste socanta! Poti urmari "In cautarea adevarului" si Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.

Emisiunea" In cautarea adevarului" a cucerit publicul cu povestile inspirate din realitate, iar astazi Ernest vine cu o noua editie cutremuratoare despre bani si afaceri.

Sunt oameni care muncesc mult sa castige banii necesari exitentei, iar in vremurile pe care le traim, cu totii trebuie sa ne reinventam ca sa putem sa o ducem mai bine. Insa cinstea, onoarea si respectul ar trebui sa ramana la temelia oricarui individ, idiferent de situatie.

Ei bine, nu se intampla asa mereu si iata cum si-au gasit doi soti o sursa groasa de venit, pe carca altora!

Vezi Online Video emisiunea "In cautarea adevarului" pe Kanal D

Indragita emisiune "In cautarea adevarului" poate fi urmarita la Kanal D, dar si online, de pe tableta, telefonul mobil sau laptop, accesand pagina oficiala Kanal D de Live Stream.

Stefan si Gabriela, sot si sotie de 5 ani, au o afacere profitabila! Pentru Stefan nu este nimic nou, caci omul inchide si deschide firme peste noapte, dar fiecare se adapteaza cum poate, s-ar putea spune.

Gabriela este si ea implicata in afacerea necurata

Gabriela este consilier de dezvoltare personala si cei doi fac echipa buna cand vine vorba despre bani si profituri.

Stefan a deschis o agentie matrimoniala, iar pe site-ul lui si al sotiei vin o multime de oameni care isi cauta perechea. In schimbul unei taxe, clientii agentiei isi pot gasi perechea, iar Gabriela le poate da sfatui bune, tot contra unei taxe.

Soacra afaceristului, victima sigura

Problemele de comunicare sau de comportament ii fac pe multi sa isi gaseasca cu greu un partener de viata, iar in unele situatii se poate ajunge la concluzia ca esti chiar rortit sa ramai singur.

Exact aceste cazuri de disperare sunt cele pe care Stefan le prefera! De ce?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Stefan nu e singur in afacerea asta, ci cu amanta lui, o moldoveanca de peste Prut pe care a cunoscut-o pe un astfel de site, in timpul pandemiei.

Soacra lui Stefan cade in plasa propriului ginere, cand anunta ca vrea sa-si gaseasca si ea un partener, cu ajutorul agentiei. Mama Gabrielei este divortata de trei ani si nu duce nicio lipsa de bani, doar de companie. Stefan si amanta lui ii gasesc doamnei exact barbatul pe care si-l dorea, domnul ideal.

Doar ca banii femeii si bijuteriile ei dispar ca prin farmec, dupa ce noul barbat intra in viata ei.

Soacra se hotaraste sa se duca la ginerele ei si sa se planga, dar descopera amantlacul lui Stefan, fara ca macar sa fi banuit. Ce se intampla cand adevarul iese la iveala? Aflati din episodul de astazi" In cautarea adevarului", de la ora 13:00, la Kanal D si online, accesand pagina oficiala Kanal D de Live Stream .  

Citeste si: Live Stream Online "In cautarea adevarului"- Editia de vineri, 2 octombrie- VIDEO. Mihaela recurge la multe compromisuri pentru a-si sustine fiul, dupa divortul de sotul ei!

Citeste si: Live Stream Online "In cautarea adevarului"- Editia de luni, 28 septembrie- VIDEO. Alin, captiv intre amanta si fosta lui iubita! Ce se va intampla cu triunghiul amoros?

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.