Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de marți, 8 decembrie- VIDEO. Soții Odobescu, în pragul divorțului din cauza copiilor rebeli. Ce secrete ascund cei doi soți?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 08 dec 2020, 11:00
Camelia și Andrei Odobescu, cei doi soți care sunt pe punctul de a divorța
Sursa: Captură KANAL D

La Kanal D, de la ora 13:00, fanii „În căutarea adevărului” pot urmări cea mai nouă ediție a emisiunii. „În căutarea adevărului” este difuzată și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.

De cele mai multe ori, oamenii aleg să ascundă adevărul și ajung să se piardă într-un șir lung de minciuni care, în cele din urmă, ajung să le distrugă viața. Emisiunea „În căutarea adevărului” subliniază importanța adevărului, indiferent de situație și demonstrează că, mai devreme sau mai târziu, orice lucru ascuns iese la suprafață.

Vezi Online Video emisiunea „În căutarea adevărului” pe Kanal D

Emisiunea „În căutarea adevărului”, prezentată de Ernest, este difuzată de luni până vineri la Kanal D, începând cu ora 13:00, iar sâmbăta și duminica, cele mai bune ediții pot fi văzute în reluare. În emisiunea de astăzi, fanii emisiunii vor face cunoștință cu familia Odobescu. Camelia și Andrei sunt căsătoriți de mai mulți ani și au împreună doi copii, Bogdan, în vârstă de 18 ani, și Cristi, de 20 de ani.

Cei doi le fac viața un calvar părinților. Au rezultate proaste la școală, nu vor să muncească și așteaptă ca părinții să îi susțină financiar.

Situația se va complica în momentul în care cei doi vor decide să fure tot aurul din casă, mama lor fiind o împătimită a bijuteriilor, iar apoi să fugă de acasă. Planul lor va funcționa perfect, însă doar pentru unul dintre frați.

În momentul în care cei doi vor fi pe punctul de a pleca la Sinaia, Cristi își va păcăli fratele și va pleca singur cu toți banii, astfel că acestuia nu îi va rămâne decât să se întoarcă acasă, la părinți.

Urmărește emisiunea „În căutarea adevărului” și online. Aceasta este difuzată live video pe Kanal D și o poți vedea doar accesând https://www.kanald.ro/live.html   de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil.

Familia Odobescu, pe marginea prăpastiei. Ce ascund cei doi soți? 

Pe lângă problemele provocate de cei doi copii, Camelia va primi o nouă lovitură. Soțul o va anunța că vrea să divorțeze și dacă inițial motivul invocat era cel al copiilor neascultători, ulterior, Andrei va recunoaște că are o altă relație. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Live Stream Online "În căutarea adevărului"- Ediția de joi, 3 decembrie- VIDEO. Mihai, prins între soție și amantă!

După câteva zile de absență, Cristi își va anunța părinții că este la poliție și are nevoie de ajutor. Camelia apelează la cel care încă îi este soț pentru a-l aduce acasă pe băiatul lor, iar atunci când se întoarce acasă o găsește pe Camelia întinsă pe jos.

Va descoperi că aceasta are cancer. 

Cei doi soți vor stabili să împartă responsabilitățile legate de copii, având în vedere starea de sănătate a Cameliei, astfel că Bogdan va rămâne cu ea, iar Cristi va merge în noua casă a tatălui său. Ulterior se va afla că Andrei și-a trimis fiul la bunici pentru că nu voia să își complice viața, iar totul va scăpa de sub control atunci când se va afla că noua iubită a bărbatului este însărcinată.

Citeste si: Live Stream Online "În căutarea adevărului"- Ediția de miercuri, 2 decembrie- VIDEO. O nouă poveste încâlcită de dragoste, cu înșelări și trădări: "Aici e carantina?"

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.