Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de miercuri, 11 noiembrie - VIDEO. Divorțează de soție și lasă însărcinată o filipineză!

Autor: Andrei Ionescu
George și filipineza care îi devine soție după divorț
Sursa: Captură KANAL D

O nouă ediție incendiară "În căutarea adevărului" începe miercuri, 11 noiembrie, ora 13:00, la Kanal D. Emisiunea poate fi urmărită și Live Video Online pe www.kanald.ro.

După ce ieri, la "În căutarea adevărului" de la Kanal D, am urmărit povestea lui Vali, care avea de ales între iubita oficială și amanta în vârstă de 40 de ani, astăzi vom vedea povestea lui George Maftei (27 ani), care divorțează de soție.

George are cu Otilia, fosta lui soție, și o fiică, în vârstă de 6 ani, care a rămas în custodia Otiliei.

Părinții lui George (Tudorică și Mariana) au susținut decizia fiului lor de a divorța, având în vedere că nu prea o aveau la inimă pe Otilia și că o vor putea vedea pe nepoata lor la fel de des ca înainte. 

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

După divorț, George pleacă într-o vacanță în sudul Asiei pentru a-și încărca bateriile.

Le cere inclusiv ajutor financiar părinților în timp ce se află acolo, iar la întoarcere îi șochează de-a dreptul: le spune că s-a căsătorit cu o filipineză.

Aceasta face cunoștință cu viitorii ei socri, Mariana este surprinsă că vorbește româna, deși stricat. Otilia află că fostul ei soț s-a recăsătorit, așa că îl acuză că lucrează la negru pentru a plăti mai puțini bani pensie alimentară. Ea deschide un nou proces, pentru recalcularea pensiei alimentare.

Pe măsură ce lucrurile evoluează și se instalează de-a binelea în casa socrilor, filipineza începe să aibă pretenții: vrea mașina ei, vrea vacanțe de lux.

Mariana este foarte nemulțumită că nu știe să gătească și că nu o ajută cu mai nimic. Ea îl ceartă pe fiul ei: "Numai prostii ai făcut în ultimul an".

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

George se gândește să se împace cu fosta soție

George e nemulțumit de soția filipineză. El încearcă să îi explice acesteia că s-a îndrăgostit de fata simplă din Filipine, nu de varianta transformată a acesteia din România, cu pretenții de divă.

Totodată, George începe să fie măcinat de gândul împăcării cu fosta soție. Încă mai are sentimente pentru ea și își iubește foarte mult și fiica, pe care o vede acum mai rar.

Chiar când încearcă să se despartă de filipineză, aceasta îi dă o veste-șoc: este însărcinată și el va fi din nou tată!

Cum se va încheia povestea, dacă George se va despărți de filipineză și se va împăca cu fosta soție aflați doar urmărind, de la ora 13:00, pe Kanal D "În căutarea adevărului".

Urmărește emisiunea "În căutarea adevărului"  și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html   de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil.

Citeste si: Live Stream Online "În căutarea adevărului"- Ediția de marți, 10 noiembrie- VIDEO. Vali are de ales între iubită și amantă!

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.