Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de miercuri, 12 mai - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

O nouă ediție interesantă "În căutarea adevărului" este difuzată astăzi la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

După ce ieri am urmărit povestea unui cuplu despărțit de părinți, astăzi vom vedea doi soți care nu se înțeleg de niciun fel.

Soția este nemulțumită că bărbatul nu se implică deloc în problemele casei. Îi cere să rezolve mobila care s-a stricat, să repare o chiuvetă etc.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Deși evită să facă treburile pe care i le cere soția, apucându-se de ele după multe insistențe, bărbatul se arată foarte disponibil pentru o vecină.

Îi spune acesteia că oricând are nevoie de ceva el este gata să o ajute.

Între bărbat și vecină se înfiripă ceva, iar soția va afla, în cele din urmă.

Cum se va încheia această poveste foarte interesantă aflați doar urmărind "În căutarea adevărului" astăzi, de la ora 13:00, la Kanal D.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"În căutarea adevărului", urmărită de sute de mii de telespectatori

Emisiunea "În căutarea adevărului" este urmărită zilnic de sute de mii de telespectatori, fiind deseori și lider de audiență pe tronsonul ei orar.

Emisiunea este prezentată de cunoscutul Ernest Takacs, care a realizat anterior la Kanal D "Ochii din umbră", o emisiune cu format asemănător, în care persoane înșelate sau trădate de parteneri aflau ce se întâmpla.

Cei care apar în fiecare episod "În căutarea adevărului" sunt actori amatori, la fel ca cei care apăreau la "Ochii din umbră", însă poveștile sunt inspirate din realitate. Urmărind poveștile din emisiunea prezentată de Ernest aflăm cum să reacționăm în cazul în care suntem puși în situații-limită, precum cele pe care le vedem la "În căutarea adevărului".

"Fiind o emisiune TV nu ai cum să o faci fără un scenariu, dar toate întâmplările prezentate, într-o măsură mai mică sau mai mare, se regăsesc în viața reală, sunt probleme sau situații cu care oamenii se

confruntă, ei se regăsesc în poveștile respective", spunea Ernest, într-un interviu pentru Libertatea, despre emisiunea pe care o prezintă acum la Kanal D.

"În căutarea adevărului" este difuzată de luni până vineri de la ora 13:00 la Kanal D. Emisiunea este transmisă și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro. Dacă dorești să vizionezi online emisiunea, o poți face accesând, de pe smartphone, laptop sau tabletă, adresa   https://www.kanald.ro/live.html   atunci când emisiunea este transmisă la TV, la postul Kanal D.

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de marți, 11 mai- VIDEO