Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de miercuri, 16 decembrie - VIDEO. Soțul nu îi acordă suficientă atenție, iar ea îl înșală

Autor: Diana Tilă

O nouă ediție a emisiunii „În căutarea adevărului” începe, de la ora 13:00, la Kanal D. Poți urmări emisiunea și online, Live Video pe site-ul www.kanald.ro.

Emisiunea "În căutarea adevărului"  aduce în atenția publicului povești de viață incredibile, în care adevărurile ascunse ies la iveală atunci când nimeni nu se așteaptă și răsturnările de situație sunt la ordinea zilei.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Emisiunea „În căutarea adevărului” face parte din  programul   TV   al postului Kanal D și poate fi urmărită de luni până vineri, începând cu ora 13:00

Indragita emisiune "In cautarea adevarului" poate fi urmarita la Kanal D, dar si online, de pe tableta, telefonul mobil sau laptop, accesand  pagina oficiala Kanal D de Live Stream.

Ernest aduce și în ediția de astăzi în prim plan, la emisiunea "În căutarea adevărului", o poveste de viață tulburatoare.

Editia In cautarea adevarului din 16 decembrie!

Editia de miercuri a emisiunii își propune să aducă în fața publicului situații complicate inspirate din viața reală, probleme serioase apărute din cauza ocolirii adevărului pentru o perioadă mult prea lungă de timp.

Sara si Filip Georgescu sunt casatoriti de 7 ani au joburi bune si nu au probleme financiare. Cei doi au o fetita de 6 ani, Lora, iar relatia lor este sudata. 

Au incredere unul in celalalt, chiar daca amandoi sunt curtati la locul de munca. Pentru cunoscuti relatia lor pare una perfecta si sunt invidiati de toti prietenii, însă pentru Sara nu e asa, are impresia ca totul e o rutina si totul e programat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Are impresia ca sotul ei nu o iubeste destul pentru ca nu vede la el un gram de gelozie.

Cei doi soti au cateva discutii pana intr-o zi cand la ziua unei prietene de familie, Sara cunoaste un tip care nu are o viata programata ca a lor si o face sa se indragosteasca de el.

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de marți, 15 decembrie- VIDEO. A înșelat-o și ea și-a găsit într-un final sufletul pereche

Intr-o clipa de nebunie, Sara se foloseste de increderea sotului ei si se duce si se intalneste cu el intr-o camera de hotel, unde petrec toata noapte.

Filip de data asta, ingrijorat ca nu da de Sara, incepe sa isi faca griji si suna pe toata lumea sa afle unde e sotia lui. Nimeni nu stie de ea, iar cand aceasta vine acasa e vizibil staisfacuta de gelozia si ingrijorarea pe care i-o arat sotul ei.

Nefiind ceva programat, Sara il minte pe Filip ca a fost la prietena ei cea mai buna. Filip stie ca nu a fost acolo asa ca i-a chip de nebunie. Acum Sara realizeaza ca ceea ce a facut nu e corect fata de sotul ei si are mustrari de cosntiinta, 

Fiindu-i frica ca daca Filip va afla adevarul relatia lor se va termina, Sara speriata se duce la un pshisoterapeut care o face sa inteleaga ce s-a intamplat cu ea si ca cel mai corect e sa-i spuna sotului ei adevarul.

Cum a reactionat Filip, dar si ce se va intampla cu familia Georgescu, aflati in episodul de astazi.

Urmărește emisiunea În cătarea adevărului și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html   de pe tabletă laptop sau telefon mobil.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.