Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de miercuri, 16 iunie - VIDEO Un bărbat, slalom printre două femei!

Author: Andrei Ionescu
Ambele femei au o discuție față în față!
Sursa: captura video Kanal D

Ediția cu numărul 473 din "În căutarea adevărului" este difuzată de la ora 13:00 la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

La fel ca în emisiunea de ieri, când un bărbat este prins între soție și amantă, și astăzi vom cunoaște un bărbat care are două relații în paralel.

El își minte amanta că divorțează de soție, însă nu face acest lucru și nici nu pare să aibă de gând.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

La o aniversare a copilului el își vede cealaltă parteneră de viață și o ia urgent la fugă.

În cele din urmă cele două femei ajung să se întâlnească față în față, iar ambele susțin că ar fi soția bărbatului.

La confruntarea care are loc, Ernest îl pune față în față pe bărbat cu tot adevărul. "De ce nu îi spui tot adevărul?", îl întreabă Ernest pe bărbat.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ca de fiecare dată, fie că vrea, fie că nu vrea cel care înșală, minte și trădează este descoperit. Cum se va încheia și acest episod foarte interesant, cel cu numărul 473, aflați doar urmărind "În căutarea adevărului" astăzi, de la ora 13:00.

Poveștile, inspirate din realitate!

Poveștile din fiecare episod "În căutarea adevărului" sunt inspirate din ce se întâmplă în realitate. De fapt, deși nu sunt 100% reale ele chiar ar putea să se întâmple în realitate, dacă nu identic, cu certitudine asemănător.

"Tocmai faptul că întâmplările nu sunt fictive. Fiind o emisiune TV nu ai cum să o faci fără un scenariu, dar toate întâmplările prezentate, într-o măsură mai mică sau mai mare, se regăsesc în viața reală, sunt probleme sau situații cu care oamenii se confruntă, ei se regăsesc în poveștile respective", declara Ernest Takacs într-un interviu pentru

Libertatea, analizând faptul că emisiunea "În căutarea adevărului" este urmărită de un număr atât de mare de telespectatori.

Sute de mii de persoane se uită zilnic la emisiune, aceasta făcând parte din programul TV al postului Kanal D și fiind difuzată de luni până vineri între orele 13:00-15:00. Emisiunea poate fi vizionată fie la TV, fie Live Video Online, accesând pagina de Live Stream a site-ului nostru

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de marți, 15 iunie- VIDEO Un bărbat, prins între amantă și soție!