Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de miercuri, 21 octombrie - VIDEO. O poveste încâlcită de dragoste!

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 21 oct 2020, 10:33
Ciprian și Narcisa, poveste încâlcită de dragoste
Sursa: Captură KANAL D

O nouă ediție a emisiunii "În căutarea adevărului" începe miercuri, la ora 13:00, la Kanal D. Emisiunea poate fi urmărită și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.

După ce ieri, la "În căutarea adevărului" de la Kanal D, am descoperit povestea Iolandei, românca ce se întoarce din Italia și pretinde că are mulți bani, astăzi îi vom cunoaște pe Ciprian Georgescu (23 de ani) și Narcisa (25 de ani).

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Ciprian Georgescu este un chiriaș care se trezește la un moment dat cu un vecin la ușă, care îi cere să își mute mașina.

El îi spune vecinului că a închiriat apartamentul cu tot cu loc de parcare, însă are să afle că nu era așa și că proprietarul nu mai deținea locul de parcare fiindcă nu l-a plătit.

Ciprian vorbește cu proprietarul apartamentului, solicitând renegocierea prețului chiriei, însă acesta nu cedează. Vecinul cu care Ciprian s-a trezit la ușă se oferă să îl ajute, spunându-i că știe el alt apartament de închiriat, care are și loc de parcare.

Ciprian se mută luna viitoare în celălalt apartament, aflat pe aceeași scară, iar în locul său vine un alt chiriaș, o tânără proaspăt divorțată, Narcisa, în vârstă de 25 de ani. Între Ciprian și Narcisa începe să se înfiripe o idilă.

Intriga se țese atunci când aflăm că fostul soț al Narcisei și proprietarul apartamentului sunt veri. Vărul fostului soț și-o dorește și el pe Narcisa și pune la cale un plan de cucerire: îi oferă o chirie mai mică.

Ciprian îi sare în ajutor Narcisei aflând de gândurile proprietarului apartamentului. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Proprietarul își cheamă vărul în apartament!

Refuzat de Narcisa, proprietarul își informează vărul că fosta soție a lui se află în apartamentul lui cu un alt bărbat. Îl și denigrează pe Ciprian, după care îi dă cheile vărului, chipurile, pentru ca acesta să își facă dreptate.

Narcisa se trezește în casă cu fostul soț orbit de gelozie. Acesta devine violent! Ciprian ajunge și el în apartament și va afla care este, de fapt, motivul divorțului!

Urmăriți ediția incendiară a emisiunii "În căutarea adevărului" astăzi, pe Kanal D și Live Video Online pe  https://www.kanald.ro/live.html !