Live Stream online In cautarea adevarului - editia de miercuri, 26 august - VIDEO

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 aug 2020, 11:17
Ernest aduce in atentia publicului, in editia de astazi, o poveste de viata uluitoare a unui tanar Foto(4)
Ernest aduce in atentia publicului, in editia de astazi, o poveste de viata uluitoare a unui tanar

O noua editie "In cautarea adevarului" incepe pe Kanal D, la ora 13:00. Editia din 26 august 2020 poate fi urmarita prin Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro

In editia de astazi, 26 august, In cautarea adevarului, telespectatorii vor putea urmari o povestea incredibila a unui tanar, care isi doreste cu ardoare sa cucereasca o fata bogata. In ciuda situatiei lui materiale modeste, Adrian nu are de gand sa renunte la idealul lui si face tot posibilul sa ajunga la inima tinerei care i-a pus inima pe jar.

Vezi online video emisiunea In cautarea adevarului pe Kanal D

Conform principiilor de baza ale unei democratii, toti ne nastem si suntem egali. Este adevarat, insa nu toti avem aceleasi sanse in viata! Unii copii au privilegiul de a proveni din familii care le pot oferi foarte multe si atunci e firesc sa aiba un start bun in viata. Cei mai putin norocosi, trebuie sa munceasca enorm si sa prinda conjuncturi potrivite. Insa ce trebuie sa faca un tanar care apartine unei categorii sociale, dar si-ar dori foarte mult sa fie in alta.

Cum trebuie sa actioneze ca sa fie acceptat.

Citeste si: Live Stream online In cautarea adevarului- editia de marti, 25 august- VIDEO

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ernest aduce in atentia publicului, in emisiunea de astazi, o poveste de viata uluitoare a unui tanar aflat la inceput de drum, care apartine unei familii cu posibilitati financiare modeste si care s-a confruntat de mic cu multe greutati si neajunsuri.

Adrian este un tanar, in varsta de 20 de ani, care experimenteaza pentru prima data o mare iubire, insa lucrurile nu sunt tocmai simple, cand cea de care esti indragostit apartine parca altei lumi. Tanarul este indragostit lule de Xenia, o fata care provine dintr-o familie extrem de bogata, ai caror parinti isi doresc mult ca fiica lor sa aiba un partener din aceeasi categorie sociala.

Editia In cautarea adevarului din 26 august! Ce se va intampla cu relatia dintre Adrian si Xenia?

Va reusi Adrian sa o cucereasca pe Xenia, in ciuda posibilitatilor lui materiale modeste? Cum va decurge intalnirea parintilor lor? Vom afla in episodul de azi, In cautarea adevarului, din 26 august, care va putea fi urmarit de la ora 13:00, pe Kanal D si online, accesand pagina oficiala Kanal D de  Live Stream.