Live Stream Online "In cautarea adevarului" - Editia de miercuri, 30 septembrie - VIDEO. Anastasia renunta la studii pentru marea iubire! Cum va reactiona tatal ei?

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 sep 2020, 11:20
In cautarea adevarului, 30 septembrie 2020 - Povestea Anastasiei, o tanara rebela care ignora interdictiile tatalui ei

Editia de miercuri a emisiunii "In cautarea adevarului", difuzata la Kanal D, aduce in atentia publicului o noua poveste tulburatoare de viata. Poți urmari "In cautarea adevarului" si Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.

"In cautarea adevarului" prezinta povesti de viata incredibile, in care adevarurile ascunse ies la iveala atunci cand nimeni nu se asteapta si rasturnarile de situatie sunt la ordinea zilei. Editia de miercuri a emisiunii aduce in prim plan povestea tulburatoare a unei tinere, care incalca interdictiile tatalui ei si renunta la continuarea studiilor de dragul unui iubit bogat.

Indragita emisiune "In cautarea adevarului" poate fi urmarita la Kanal D, dar si online, de pe tableta, telefonul mobil sau laptop, accesand pagina oficiala Kanal D de Live Stream.

Principiile sunt cele care guverneaza relatiile interumane si de multe ori sunt fundamentul lumii in care traim! Principiile nu sunt negociabile, mai ales cand vine vorba despre lucruri total interzise! De exemplu, diverse forme de infractiuni, cel care le comite trebuie pedepsit in baza legii si a principiilor. Insa ce ne facem cand un pricipiu te face sa-l incalci flagrant pe celalalt? Fac tot ce-mi sta in putinta sa-mi ajut copilul, sau fac tot ce pot pentru a-i salva viata!

Vezi Online Video emisiunea "In cautarea adevarului" pe Kanal D

Editia de miercuri a emisiunii "In cautarea adevarului" se anunta una interesanta, cu multe intrigi, tensiuni si rasturnari de situatie. Va fi prezentata povestea Anastasiei, o tanara de doar 19 ani, extrem de atragatoare, care nu isi doreste altceva decat sa isi gaseasca un partener de viata putred de bogat, care sa ii asigure un viitor fara lipsuri, fara sa ii pese de continuarea studiilor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Live Stream Online "In cautarea adevarului"- Editia de marti, 29 septembrie- VIDEO. Stefan face tot posibilul sa isi indeplineasca marele vis!

Editia In cautarea adevarului din 30 septembrie! Ce se va intampla cu Anastasia, tanara care ignora sfaturile tatalui ei!

Desi tatal Anastasiei i-a spus mereu ca isi doreste ca ea sa isi ia bacalaureatul si sa isi continue studiile, tanara actioneaza doar dupa bunul ei plac, ghidata in secret de mama sa, care ii sugereaza mereu sa aiba mare grija la cum arata si sa se orienteze dupa baieti cu situatie financiara buna.

Anastasia l-a cunoscut in urma cu doua luni pe David, un barbat mai matur decat ea si extrem de bogat, care a fost de-a dreptul fascinat de frumusetea ei rapitoare si care isi doreste enorm sa aiba o relatie

serioasa impreuna, in ciuda diferentei de varsta dintre ei. Tanara incearca prin orice mijloace sa se apropie din ce in ce mai mult de David si profita de benefiicle materiale pe care acesta este dispus sa i le ofere. Doar ca Anastasia se va lovi de interdictiile tatalui ei, care nu este de acord ca fiica lui sa se gandeasca deja la maritis, fara sa isi continue scoala.
Va reusi Anastasia sa il pastreze alaturi pe David, in ciuda interdictiilor tatalui ei si ce se va intampla in cele din urma, veti afla astazi, de la ora 13:00, la Kanal
D si online, accesand pagina oficiala Kanal D de Live Stream.