Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de miercuri, 4 noiembrie- VIDEO. Liniștea soților Amir și Fathia este tulburată de apariția Andreei. Ce se va întâmpla cu mariajul lor?

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 04 nov 2020, 11:00
Amir și Fathia, cei doi soți care au probleme serioase în căsnicie
Sursa: Captură KANAL D

Ediția de astăzi a emisiunii "În căutarea adevărului" începe de la ora 13:00, la Kanal D. Poți urmări "În căutarea adevărului" și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.

În fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 13:00, telespectatorii Kanal D pot urmări emisiunea "În căutarea adevărului". Formatul aduce în fața celor de acasă povești inspirate din realitate și care evidențiază partea mai puțin plăcută a vieții. În ediția de miercuri, Amir și Fathia vin să își spună povestea.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Amir și Fathia sunt căsătoriți de mai bine de 20 de ani, au o familie frumoasă și dețin o afacere de succes, mai exact un restaurant cu specific libanez, astfel că, din exterior, viața lor pare aproape perfectă. Fathia se ocupă mai tot timpul de restaurantul familei, însă totul se va complica după ce aceasta se va accidenta. Din cauza oboselii, soția lui Amir își va fractura șoldul, astfel că va fi nevoită să rămână acasă pentru a se recupera, ajutată de menajera familiei, Oana.

Urmărește emisiunea "În căutarea adevărului" și online, live video pe Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.  

O nouă poveste fascinantă la "În căutarea adevărului". Va reuși Andreea să destrame căsnicia soților Amir și Fathia?

Oana, menajera familiei, se ocupă de toate treburile casnice, astfel că va îndrăzni să le ceară șefilor ei o sumă de bani mai mare pentru a-și monta o centrală termică.

Menajera se va lovi de refuzul celor doi soți, moment în care va pune la punct un plan pentru a se răzbuna.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Oana o va aduce în casă pe Andreea, verișoara ei, care va pretinde că este kinetoterapeut. Fathia va începe recuperarea, însă situația va scăpa de sub control în momentul în care Amir va începe să îi ofere sume importante de bani tinerei și cadouri scumpe, încercând să o cucerească.

Citeste si: Live Stream Online "In cautarea adevarului"- Editia de vineri, 30 octombrie- VIDEO. Banii aduc nefericire si dezbinare intr-o familie ce parea extrem de unita!

Minciunile se vor ține lanț, iar când Fathia va afla de idila soțului ei va trebui să ia o decizie cu privire la mariajul lor.

Citeste si: Live Stream Online "In cautarea adevarului"- Editia de joi, 29 octombrie- VIDEO. Catalina afla cu stupoare ca mai tanarul ei sot o inseala cu iubita fiului ei!

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.