Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de miercuri, 7 aprilie - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 07 apr 2021, 11:07
Tânăra întreținută (stânga) de la În căutarea adevărului
Sursa: captura video Kanal D

O nouă ediție interesantă În căutarea adevărului este difuzată astăzi, la Kanal D. Urmărește În căutarea adevărului și Live Video Online, pe kanald.ro.

După ce în emisiunea de ieri "În căutarea adevărului" o mamă singură a pus mâna pe un bărbat însurat, astăzi vom cunoaște o femeie care stă cu un bărbat în vârstă doar pentru bani.

Femeia este extrem de arogantă pe banii acestui bărbat în vârstă, își cumpără haine cu nemiluita și se comportă ca o regină.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Problemele apar pentru ea atunci când bărbatul are probleme financiare. Afaceristul s-a întins mai mult decât îi era plapuma și a ajuns la fundul sacului.

Vedem și o discuție în care afaceristul în vârstă vorbește cu un apropiat, care îi prezintă situația financiară gravă.

Amanta tânără are un șoc atunci când află că nu mai există deloc fonduri pe cardul pe care i-l dăduse bărbatul.

În timp ce vrea să își achiziționeze ceva, ca de obicei, casiera îi transmite că sunt "fonduri insuficiente". Ei nu îi vine să creadă.

Femeia are, desigur, și un amant, mai tânăr, în afară de bărbatul în vârstă cu care stătea doar pentru bani.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum se va încheia această poveste interesantă aflați doar urmărind emisiunea "În căutarea adevărului" astăzi, de la ora 13:00, la Kanal D. Vom asista și la binecunoscuta confruntare, la care va fi prezent și Ernest, în urma căruia vom afla tot adevărul.

"În căutarea adevărului", o emisiune de mare succes

Emisiunea "În căutarea adevărului", prezentată de Ernest la Kanal D, este urmărită zilnic de sute de mii de telespectatori.

Emisiunea a fost de multe ori lider absolut de audiență pe tronsonul ei orar

Ernest, care are o diplomă de detectiv, a realizat o emisiune asemănătoare anterior la Kanal D, "Ochii din umbră".

"Fiind o emisiune TV nu ai cum să o faci fără un scenariu, dar toate întâmplările prezentate, într-o măsură mai mică sau mai mare, se regăsesc în viața reală, sunt probleme sau situații cu care oamenii se confruntă, ei se regăsesc în poveștile respective", a declarat Ernest într-un interviu pentru Libertatea.

Emisiunea "În căutarea adevărului" este difuzată de luni până vineri de la ora 13:00 la Kanal D. Emisiunea este transmisă și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro, iar dacă vreți să o urmăriți așa tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați adresa  https://www.kanald.ro/live.html  atunci când aceasta este difuzată la TV. 

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de marți, 6 aprilie- VIDEO O mamă singură pune mâna pe un bărbat însurat!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.