Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de miercuri, 9 decembrie- VIDEO. Mirela pică în capcana lui Vali, un bărbat potent din punct de vedere financiar

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 09 dec 2020, 11:00
Vali și Mirela
Sursa: Captură KANAL D

O nouă ediție a emisiunii „În căutarea adevărului” începe, de la ora 13:00, la Kanal D. Poți urmări emisiunea și online, Live Video pe site-ul www.kanald.ro.

De cele mai multe ori, oamenii decid să rămână în zona de confort și să nu spună adevărul, preferând să îi mintă pe cei din jur pentru că așa le este mai ușor. Emisiunea „În căutarea adevărului” dorește să evidențieze faptul că orice adevăr ascuns se poate transforma într-o adevărată povară, lucru pe care multe persoane îl înțeleg când este prea târziu. 

Vezi Online Video emisiunea „În căutarea adevărului” pe Kanal D

Emisiunea „În căutarea adevărului”, prezentată de Ernest, face parte din programul TV al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri, de la ora 13:00. Emisiunea de astăzi prezintă povestea lui Vali Cristescu, un bărbat de 44 de ani care moștenește o vilă impunătoare după moartea părinților. La scurt timp după acest eveniment nefericit, Vali decide să se mute singur în această casă, să își părăsească soția și fiica de 17 ani și să se bucure de libertate, dar fără

să divorțeze de soția sa. 

Deși îndrăgostit de avocata sa, Luiza, în vârstă de 30 de ani, Vali nu poate avea o relație cu ea, având în vedere că aceasta îl consideră un afemeiat. Pentru că vrea să profie de libertate, Vali se oferă să o ajute pe Mirela, o tânără vulnerabilă, proaspăt concediată de Ioan, prietenul lui Vali. Îi propune acesteia să îi ofere bani și chiar să se mute la el acasă, sugerând că nu are intenții ascunse, ci doar îți dorește să îi facă bine.

Fata îl crede, însă ce va afla ulterior o va da puternic peste cap.

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de luni, 7 decembrie- VIDEO. Război între două surori, totul din cauza unui bărbat

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Urmărește emisiunea „În căutarea adevărului” și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html   de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil. 

Adevăratele intenții ale lui Vali ies la iveală la „În căutarea adevărului”. Ce va descoperi Mirela?

Vali și-a asumat rolul bărbatului sincer, astfel că a reușit să o păcălească pe Mirela. Acesta va profita de ocazie și îi va face avansuri tinerei.

Ulterior, Ioan și Vali se vor întâlni în vila bărbatului, iar Mirela va afla, fără să vrea, întregul adevăr. Vali va dezvălui că doar se folosește de ea și că între ei nu este nimic serios.

Viața Mirelei se va complica în momentul în care va afla că Vali este căsătorit. Va decide să rămână în continuare alături de el sau îl va părăsi? Află răspunsul astăzi, de la ora 13:00, în cea mai nouă ediție a emisiunii „În căutarea adevărului”.

Citeste si: Live Stream Online "În căutarea adevărului"- Ediția de vineri, 4 decembrie- VIDEO. Îi spune soției că vrea să divorțeze după ce s-a cuplat cu altă femeie!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.