Live Stream online In cautarea adevarului - editia de miercuri, 9 septembrie - Lili isi pacaleste sotul, copilul si pe ea insasi! Pana unde poate sa duca ideea unei vieti mai bune - VIDEO

Author: Luiza Stama
Actualizat: 09 sep 2020, 12:13
In cautarea adevarului Foto(4)
Ernest, In cautarea adevarului

"In cautarea adevarului", emisiunea care iti aduce povesti inspirate din realitate, vine si astazi la Kanal D, incepand cu ora 13:00. Editia de astazi, 9 septembrie, poate fi urmarita prin Live Video online pe site-ul www.kanald.ro.

In editia de astazi, 9 septembrie, "In cautarea adevarului" revine cu o poveste noua care va va captiva, cu siguranta. Cand se casatoresc, doi tineri se iubesc si au multe in comun, numai ca lucrurile se pot schimba, pana la punctul in care cei doi isi doresc lucruri cu totul diferite. Atunci lucrurile se pot complica tare.

Vezi online video emisiunea In cautarea adevarului, pe Kanal D

Lili si Victor sunt casatoriti de 5 ani. Ca orice cuplu tanar, cei doi se inteleg bine, se iubesc si se bucura de o viata linitita, alaturi de baietelul lor, in varsta de 4 ani. Numai ca Lili decide sa schimbe ceva in stilul de viata al familiei si isi anunta sotul ca vor manca cu mult mai sanatos si vor deveni cu totii vegetarieni. Victor crede ca este o gluma si ca sotia lui nu a luat chiar in serios acest lucru.

Barbatul nu este chiar atat de interesat sa renunte la carne pe cat este sotia lui si nici nu gaseste un motiv suficient de bun sa o faca.

Victor nu se impaca deloc cu ideea de a fi vegetarian si chiar mananca pe ascuns niste mici si o friptura, neputand sa reziste tentatiei unui gratar cu prietenii.

De ce vrea Lili o schimbare atat de mare pentru familia ei

Tanara sotie a impus sotului si copilului stilul vegan, insa asta nu s-a intamplat din motive prea sanatoase si nici prea sincere. Un coleg de serviciu, vegan convins, i-a atras femeii atentia cam tare, iar ea i-a urmat sfaturile despre satatate orbeste, din dorinta de a-i face lui pe plac. Indragostita in secret de colegul vegan, Lili e pe cale sa faca cea mai mare greseala a vietii ei!

Editia In cautarea adevarului din 9 septembrie- Lili isi pune familia pe planul secund, pretinzand ca le vrea binele

Lili ii urmeaza toate sfaturile colegului si petrece tot mai mult timp cu el, neglijandu-si familia. Incepe sa se foloseasca de tot felul de pretexte ca sa intarzie sau sa lipseasca de acasa, iar treaba de la munca este alibiul perrfect pentru ea, pana la un punct.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Femeia ajunge sa se sustraga de la o plecare in vacanta cu familia, desi vacanta era programata de mult timp! Cu scuza ca are un proiect nou in care trebuie sa se implice, Lili reuseste sa scape de sot si de copil si sa ramana singura acasa. Sotul, plecat in vacanta cu copilul, decide sa o ia si pe mama lui, ca sa il ajute cu micutul.

Mama lui Victor, femeie trecuta prin viata, este socata de ce face Lili cu alimentatia celor doi si simte ca ceva nu este in regula.

Mama lui Victor reuseste sa-l convinga sa se intoarca din vacanta cu o zi mai devreme, iar ce afla Victor la sosire da peste cap toata situatia.

Ce se va intampla intre cei doi soti si pana unde a ajuns Lili in povestea cu colegul vegan, veti vedea numai in acest episod, accesand pagina oficiala Kanal D de Live Stream.

Urmareste Kanal D live si vezi programele tale preferate.

Citeste si: Live Stream online In cautarea adevarului- editia de luni, 7 septembrie- Adrian pierde banii batranei la cazino- VIDEO

Citeste si: Live Stream online In cautarea adevarului- editia de vineri, 4 septembrie- VIDEO