Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de vineri, 18 decembrie - VIDEO. Nora și socrii la cuțite? Cine minte, cine se preface?

Autor: Marina Ionescu

O noua editie "In cautarea adevarului" incepe pe Kanal D. Editia din 18 decembrie 2020 poate fi urmarita prin Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro

O nouă ediție incendiară a emisiunii "În căutarea adevărului"  vă așteaptă astăzi, de la ora 13:00, pe Kanal D. Formatul îndrăgitei emisiuni "În căutarea adevărului" aduce în fața telespectatorilor povești inspirate din realitate și care evidențiază partea mai puțin plăcută a vieții.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Emisiunea „În căutarea adevărului” face parte din  programul   TV   al postului Kanal D și poate fi urmărită de luni până vineri, începând cu ora 13:00

Emisiune "In cautarea adevarului" poate fi urmarita la Kanal D, dar si online, de pe tableta, telefonul mobil sau laptop, accesand pagina oficiala Kanal D de  Live Stream.

Ernest aduce si in editia de astazi in prim plan, la emisiunea "In cautarea adevarului", o poveste de viata tulburatoare.

Editia In cautarea adevarului din 18 decembrie!

Laura, 25 ani, este o tanara ambitioasa, provine dintr-o familie modesta care nu a putut sa ii ofere mai nimic fetei.

Din dorinta de a duce un trai mai bun fata face tot ce este posibil pentru a depasi conditia pe care o are. Prietena ei, Ana, 24 de ani, in schimb are o situatie financiara foarte buna, a studiat in strainatate. Cele doua au devenit prietene dupa ce s-au cunoscut intr-un club. Fata a avut o relatie pasagera cu un amic comun, dupa despartire cele doua ramanand prietene.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Laura si Andrei, 29 ani, sunt intr-o relatie de doi ani, cei doi nu locuiesc impreuna, desi Laura isi doreste foarte mult. Eugen si Mihaela Roman, parintii lui Andrei, au o situatie financiara foarte buna, locuiesc intr-o vila luxoasa.

Laura este ingrijitor la o gradinita, iar socrii nu sunt incantati de ea, ba ca e prea pisicoasa, ba ca ii toaca si banii baiatului pentru haine vacante.

La inceput au placut-o, dar cu timpul si-au dat seama ca diferenta de clasa sociala isi spune cuvantul.

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de marți, 15 decembrie- VIDEO. A înșelat-o și ea și-a găsit într-un final sufletul pereche

Laura o invita in casa socrilor sai pe Ana care se face placuta de cei doi, mai ales de Mihaela (mama lui Andrei).

Aceasta o vede pe Ana o fata muncitoare, care vrea ceva de la viata. Se gandeste sa il desparta de Andrei de Laura incercand si sa il cupleze cu Ana.

Ce alege Andrei? Se casatoreste cu Laura sau incepe  noua relatie alaturi de Ana? Ramane sa vedeti în ediția de astazi, dar mai ales ce decizii ia bărbtul..

Află cum se va încheia emisiunea incendiară de astăzi de la Kanal D urmărind ediția de la ora 13:00 pe Kanal D.