Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de vineri, 18 septembrie - VIDEO. Violeta se pregătește de nuntă, însă ceea ce va descoperi sora ei va da totul peste cap

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 18 sep 2020, 11:00
Anca a însoțit-o pe Violeta la atelierul de unde își va alege rochia de mireasă
Sursa: Captură KANAL D

Ediția de astăzi a emisiunii "În căutarea adevărului", difuzată la Kanal D, aduce în fața telespectatorilor o nouă lecție de viață. Poți vedea "În căutarea adevărului" și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.

"În căutarea adevărului" este emisiunea care prezintă povești de viață impresionante, în care adevărurile ascunse ies la iveală și răsturnările de situație sunt la ordinea zilei. Ediția de vineri a emisiunii aduce în fața telespectatorilor povestea familiei Pleșa.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Ediția de astăzi a emisiunii "În căutarea adevărului" spune povestea familiei Pleșa.

Daniela, o femeie în vârstă de 47 de ani, a avut o viață destul de complicată. Din prima căsătorie are o fiică în vârstă de 27 de ani, Anca, iar din a doua căsătorie, cea cu Marcel, un bărbat în vârstă de 48 de ani, femeia mai are o fiică, pe Violeta, de 22 de ani. 

Relația Ancăi, fiica cea mare a Danielei, cu Marcel nu a fost niciodată una bună, motiv pentru care tânăra a decis, în urmă cu mai mulți ani, să se mute la bunica ei, în alt oraș, lucru care a afectat-o puternic pe

mama ei. Acum, când lucrurile păreau că s-au liniștit, situația se complică din nou. 

Violeta se pregătește de nuntă alături de iubitul ei, Paul, însă o descoperire făcută de Anca va reuși să dea totul peste cap. Despre ce este vorba?

Poți urmări emisiunea "În căutarea adevărului"  nu doar din fața televizorului, ci și online, de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop. Emisiunea este transmisă și live pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se schimbă totul la "În căutarea adevărului". Anca descoperă adevărul despre Paul, viitorul soț al Violetei. Ce se va întâmpla cu nunta?

Violeta este foarte entuziasmată ca urmează să se căsătorească și va merge alături de Anca să probeze rochia de mireasă, moment în care aceasta va descoperi un adevăr dureros. Anca va surprinde o discuție între Paul și o altă domnișoară, însă, pentru moment va decide să păstreze tăcerea.

Citeste si: Live Stream Online "În căutarea adevărului"- Ediția de marți, 15 septembrie- VIDEO. Viața unor tineri de 18 ani este dată peste cap de vestea că vor deveni părinți. Ce decizie vor lua?

Ulterior, Anca îi va povesti totul mamei ei, povestea va fi auzită și de Marcel, acesta din urmă acuzându-și fiica vitregă că minte și că inventează totul pentru a le face rău.

Citeste si: Live Stream Online "În căutarea adevărului"- Ediția de luni, 14 septembrie- VIDEO. Povestea Laurei, o tânără care pică în capcana iubirii. Se va lăsa păcălită până la final sau nu?

Hotărâtă să demonstreze că spune adevărul, Anca va începe să îl urmărească pe Paul și îl va surprindere pe acesta în compania altei femei. Ce se va întâmpla în continuare și dacă va mai avea loc nunta, veți afla astăzi, de la ora 13:00, la Kanal D.

Citeste si: Live Video În căutarea adevărului- Ediția de luni, 7 septembrie- Vezi emisiunea Online

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.