Live Stream Online "In cautarea adevarului" - Editia de vineri, 20 noiembrie - VIDEO. Un tanar profesor o seduce pe mama elevei sale, fara sa ii pese ca are o sotie acasa!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 nov 2020, 11:13
Un profesor de istorie recurge la un gest necugetat de dragul banilor!

Editia de marti a emisiunii "In cautarea adevarului", difuzata la Kanal D, aduce in atentia publicului o noua poveste uluitoare de viata! Poți urmari "In cautarea adevarului" si Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.

Emisiunea "In cautarea adevarului" aduce in fiecare zi de luni pana vineri, de la ora 13:00, in atentia telespectatorilor povesti de viata tulburatoare, in care adevarurile ascunse ies la iveala in mod neasteptat si rasturnarile de situatie apar la fiecare pas.

Editia de vineri a emisiunii prezinta povestea tulburatoare a unui profesor de istorie, care ajunge sa dea meditatii mamei elevei sale, fara sa ii pese ca are o sotie acasa.

Vezi Online Video emisiunea "In cautarea adevarului" pe Kanal D

Ernest aduce si in editia de astazi in prim plan, la emisiunea "In cautarea adevarului", o poveste unei familii care ajunge in pragul destramarii din cauza adulterului.

Indragita emisiune "In cautarea adevarului" poate fi urmarita la Kanal D, dar si online, de pe tableta, telefonul mobil sau laptop, accesand pagina oficiala Kanal D de Live Stream.

Citeste si: Live Stream Online "In cautarea adevarului"- Editia de joi, 19 noiembrie- VIDEO. Natalia este rapita si sechestrata de cel care se pretindea iubitul perfect!

Citeste si: Live Stream Online "În căutarea adevărului"- Ediția de miercuri, 18 noiembrie- VIDEO. Un sot excesiv de gelos ii impune restrictii partenerei sale de viata!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Stefan ajunge sa dea "meditatii" mamei elevei sale!

Stefan are 34 de ani si este professor de istorie la un liceu din Bucuresti. Acesta este casatorit cu Georgiana de 5 ani si au impreuna o fetita de 4 anisori. Cei doi soti locuiesc intr-un apartament modest din capitala. Georgiana lucreaza la un salon de cosmentica, iar in timpul liber se mai duce acasa la cliente sa mai faca rost de bani.

Din punct de vedere financiar ea duce greul casei. Stefan se limiteaza la cele 4-6 ore pe zi pe care le are la scoala si cam atat.

Cum banii nu sunt niciodata de ajuns in casa, in familie apar tot timpul discutii. Ajuns la capatul rabdarii Stefan se apuca sa dea meditatii insa nu oricui. Isi cauta atent "victimele", adica elevii cu parintii instariti. Iar mediatiile date elevilor se transforma cu usurinta in ore de relaxare date mamicilor singure, plictisite, dornice de mai mult.

Si isi face propriul plan, intai face mediatii acasa la el unde este galagie din cauza fetitei sale, apoi ajunge in casa elevei instarite si incepe cu ochi dulci sa se adreseze mamicii.

Cu mesaje mai mult sau mai putin subtile femeia incepe sa il cheme pe Stefan mai des la mediattii, doar ca mediatiile se vor da in dormitorul conjugal.
Stefan incepe sa ajunga acasa si mai tarziu, si cu mai multi bani si zgariat de pisici spune el iar sotia lui intra la banuieli si incepe sa il urmareasca.

Cand Georgiana vede de fapt ca mediatiile nu se fac cu elevele ci cu mamicile acestora incepe scandalul.

Cum reactioneaza un sot inselat in propria casa cu profesorul de mediatii al fiicei lui, ce decizii se iau cand se afla cum isi castiga Stefan existanta aflati in editia de astazi, 20 noiembrie, la "In cautarea adevarului", de la ora 13:00, la Kanal D, dar si online, accesand  pagina oficiala de LIVE STREAM.