Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de vineri, 23 octombrie - VIDEO. Scandal monstru pe moștenire!

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 23 oct 2020, 12:37
Cornelia rupe un testament pentru a avea parte de o moștenire
Sursa: Captură KANAL D

"În căutarea adevărului" revine cu o ediție incendiară astăzi, de la ora 13:00, pe Kanal D. Urmărește "În căutarea adevărului" și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.

După ce ieri am urmărit povestea Oanei și a lui Marius, un cuplu ce se mută în apartamentul mamei tânărului, astăzi "În căutarea adevărului" va difuza o altă poveste de viață incendiară.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Vom urmări astăzi, la Kanal D, de la ora 13:00, povestea Corneliei (38 ani) și a lui Petre (42 ani), doi frați care nu s-au înțeles prea bine niciodată, mai ales că acum sunt fiecare căsătoriți cu persoane care nu se suportă reciproc.

Tatăl celor doi a murit, iar mama lor are probleme de sănătate. Ea este găsită într-o zi inconștientă în baie. După o săptămână de spitalizare, femeia își revine, însă are amnezie. Ea întreabă mereu de Petrică al ei, dar nu îl recunoaște pe fiul ei, gândindu-se la el mic.

Între cei doi frați apar discuții legate de cine ar trebui să o îngrijească pe femeie.

Cornelia vrea să o ia la ea acasă, dar Petre consideră că sora lui nu poate să aibă grijă așa cum s-ar cuveni de mama lor, așa că pledează pentru ca mama lor să fie dusă la un azil. În cele din urmă Cornelia o ia la ea pe bătrână.

După ce bătrâna se mută la Cornelia, Cornelia descoperă un testament al mamei ei în urma căruia fratelui ei, Petre, ar trebui să îi rămână apartamentul bătrânei.

Cornelia rupe testamentul, în speranța că va beneficia și ea de jumătate din apartament.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bătrâna moare, începe cearta pe moștenire

La două luni după ce bătrâna se mută la fiica ei, starea ei se agravează și ulterior moare.

E momentul în care între Cornelia și Petre izbucnește conflictul legat de apartamentul bătrânei.

Cornelia vrea o succesiune rapidă, în urma căreia fiecare dintre frați ar primi jumătate din apartament. Locuința s-ar vinde și ei ar împărți banii.

Petre știe însă de testamentul mamei sale, în urma căruia el trebuie să primească întreg apartamentul fiindcă este singurul care are copii.

Totodată, aflăm și că sora lui a primit niște bani de la părinții celor doi în trecut, tocmai pentru ca moștenirea să fie echitabilă.

Cum se va rezolva conflictul aflați doar urmărind "În căutarea adevărului" de la ora 13:00 pe Kanal D. Urmăriți ediția incendiară a emisiunii "În căutarea adevărului" de vineri și Live Video Online pe  https://www.kanald.ro/live.html

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.